2777
2789
عنوان

شوهر شمام کوچولو و لوستون میکنه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 61 پست
بعله بعله فقط گفتی که کبودم میکنه میچلونم صیغه داشتیم چند سال دوستی بعد برگشتی دیروز تاپیک زدی که مذ ...

فک کن یه درصد هم شاید برا رد گم کنی باشه بعضی تاپیک هام یا اصلا مشکل دوستم باشه و هزاران مساله دیگه که شما تو شرایطش نیستی 

دختر خوب شما که خودت روانشناسی باید بدونی آدم عاقل تو این فضا هیچ چیزی نمیگه که شناسایی بشه یا بخواد آب زیرش بره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم توجه نکن بهشون. دیوونن😑خوشبخت باشید الهی

کلا تو این سایت یا باید از شوهر بنالیم یا هم میان کلی اذیت میکنن تا ثابت کنن شوهرت آدم خوبی نیس و باید از دستش بنالی😂😂 قربونت مرسی

فک کن یه درصد هم شاید برا رد گم کنی باشه بعضی تاپیک هام یا اصلا مشکل دوستم باشه و هزاران مساله دیگه ...

عزیزم اتفاقا عموم مردم در قالب مشکلات دیگران مشکلات خودشون و بیان میکنن 

من یه بیمار برای تکمیل پروژه ام داشتم که بیمارم همه چیز ها رو گردن رفیق خیالیش مینداخت 

در کل من باز کاری ندارم ولی رفتار هاش نرمال نیست 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
کلا تو این سایت یا باید از شوهر بنالیم یا هم میان کلی اذیت میکنن تا ثابت کنن شوهرت آدم خوبی نیس و با ...

اره بنظرم تا جایی ک میشه اینجا اصلا از چیزای خوب زندگیتون هم نگید

عزیزم همسرت چند سالشه؟

شاغلی؟

عزیزم اتفاقا عموم مردم در قالب مشکلات دیگران مشکلات خودشون و بیان میکنن من یه بیمار برای تکمیل پروژه ...

ای خدا بس کن چه ربطی داشت

هی میخوام خودمو قاطی بحثتون نکنم نمیذاری!!!

طرف منظورش کلا چیز دیگست

شما حالا که روانشناسی یه کم بدبینی خودت رو درمان کن عزیزدلم

عزیزم اتفاقا عموم مردم در قالب مشکلات دیگران مشکلات خودشون و بیان میکنن من یه بیمار برای تکمیل پروژه ...

شما بزار درست تموم بشه بعد نسخه بپیچ برای مردم گلم 

من صدتا مشاور برجسته و استاد دانشگاه دیدم اکثریت زوج هایی که مشکل حاد داشتن رو تشویق به سازش میکردن نه مثل شما زوج هایی که مشکل ندارن رو هم تشویق به ناسازگاری بکنن 

در ثانی تراپی باید حضوری انجام بگیره طرف بعد ۲۰ جلسه به اختلال مریضش پی میبره اونم از رو زبان بدن و کلی فاکتور دیگه 

اختلال یابی که از رو چند تا نوشته انجام بشه کاملا منسوخه 

حالا شما هم بفرمایید تا از سوادتون بیشتر از این بهره مند نشدیم

عزیزم من نمیدونم شوهرت رفتار طبیعی داره یا نه

در حدیم نیستم قضاوت کنم خودت بهتر میدونی چی خوبه چی بده

ولی میگم وقتی میای تو یه فضای ولنگار مجازی از روابط شخصی و عاطفیتون میگی،احتمالشو بده از هر نگاه و زاویه ای قضاوت بشی 

و فقط برسی از خودت دفاع کنی

اینجا فقط سوالات مهمتو بپرس و بقیه اتفاقات خصوصیتو تو دلت نگه دار 

ای خدا بس کن چه ربطی داشتهی میخوام خودمو قاطی بحثتون نکنم نمیذاری!!!طرف منظورش کلا چیز دیگستشما حالا ...

بد بین نیستم 

خرید پستونک چیز عادی نیست!

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
شما بزار درست تموم بشه بعد نسخه بپیچ برای مردم گلم من صدتا مشاور برجسته و استاد دانشگاه دیدم اکثریت ...

اینا رو دقیقا از کجات در میاری که منی که 2 ساله دانشجوی روانشناسی ام نخوندم گلم ؟؟

2810