2777
2789

تحمل یه آدم برای ترک پرخوری نهایتش چند ماهه؟

فقط خانمهایی که خیلی چاق بودن بگن چون برای اونهای حیاتی تره و با تمام وجود تلاش کردن. تحملتون چند ماه بوده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منكه يك ماهه ,5كيلو كم ميكنم دوباره ولش ميكنم يك ماه ٥اضافه ميكنم😑

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
2805
خوشحالم برات. چی شد تونستی ادامه بدی و مثل قبل برنگردی؟

دیگه خسته شده بودم ۸۳ بودم، همش افسرده، اراده کردم الان خیلی روحیه م خوبه، ۱۳ تا کم کردم، چون کم کاری تیروئید دارم همینقد کم شد

دیگه خسته شده بودم ۸۳ بودم، همش افسرده، اراده کردم الان خیلی روحیه م خوبه، ۱۳ تا کم کردم، چون کم کار ...

بعد از چند ماه یا هفته برات راحت شد دیگه احساس کردی عادت پرخوری از سرت افتاده؟یا هنوزم سخته؟

رژیم ندارم فقط یکم کم خوری+ورزش روزانه دارمهمه چیزمیخورم ولی کمترازقبلروغن وقندروهم کم کردم

بعد چندوقت به این رژیم عادت کردی؟

یا عادت نکردی هنوزم به سختی اولشه؟

2810