2777
2789

سلام مامانهاي عزيز، من تازه عضو شدم، دختر من ٦ هفته زود بدنيا اومد وتحت درمان اكسيژن بود يك هفته، شير نميخورد، وتا سه روز گريه هم نميكرد، و از سه ماهگي به شدت عضلاته منقرض ميكرد وقرمزميشد به مدت ٢٠ تا ٣٠ دقيقه من فكر ميكردم دل درد ، وفلكس هم داشت و همينطور حساسين به شير ، ٢ سالش شد اين انقباضات ادامه داشت و حالت جيف تو خواب هم أضافه شد ورقتين دكتر ، دكتر گفت عارضه نرسيدن اكسيژن به مغز و رسپريدون داد، به مرور بهتر شد ، تمركزت هم بهتر شد ، ولي شبها بد ميخوابيد و بهش فلوكستين هم دادن، كه اون هم مرتب شد، كلا بچه بسيار شاد و باهاهوش و حرف گوش كني بود، و تو مهد و پيش همه راضي بودن ، ولي كم كم بسيار مضطرب شد و همينطور بد اخلاق و وسواس پيدا كرده و هميشه از بچكي موقع ناراحتي و اعتراض يك صداي خاصي در مياورد. وأنقذت اذيت كرد رفتم كاردرماني ، بهم ميگن مشكل ساقه مغزي داره در اثر كمبود اكسيژن و زعيمان رودوس، ولي مشكل قابل حل، لطفا اگر تجربه اي يا پزشك و كارزماتية خوب ميشناسيد معرفي كنيد🙏🙏🙏

تعداد رای : 0
نظرسنجی
بله
0
0%
ببلهله
0
0%
بله
0
0%
بله
0
0%

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید