2777
2789
عنوان

بچه پیش دبستانی

75 بازدید | 9 پست

سلام مامانا،پسر من امسال پیش دبستانیه اصلا روی درسش تمرکز نمیکنه به حرفها توجه نمیکنه برای یه مشق ۲خطی ۴ ۵ ساعت باید وقت بزارم مثلا یک خط رو هرجوری هست درست و غلط مینویسه برای خط دوم میگه یادم رفت میگم با بالایی نگاه کن به سر مشق نگاه کن باید یکساعت طولش میده تا درستشو بنویسه...یا مثلا یه حرف آ مینویسه دوباره واسه اینکه بعدی رو بنویسه باید بگم بنویس نگم واسه خودش شروع میکنه بازی کردن دراز کشیدن یعنی همه بچه ها اینطورین؟اونجایی هم که میره همش میگن اصلا حرف مارو گوش نمیکنه شما باهاش کار کنید من اینقد سرم شلوغه نمیتونم روزی ۶ ۷ ساعت بشینم باهاش کار کنم که

اصلا تو پیش دبستانی نباید اینا را یاد بدن.اینا واسه کلاس اوله.یه جا بنویسش که بازی و دست ورزی و اینا باشه الآن واسش زودن

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دیگه نفرستمش پیش دبستان

چرا پیش را باید برن واسه کارا دست ورزیش و آماده شدن واسه مدرسه.و اصول و برنامه آموزش پرورش این نیست که اینجا دارن بهش آموزش میدن.دختر من اوله الآن داره اینا را یاد میگیره

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
چرا پیش را باید برن واسه کارا دست ورزیش و آماده شدن واسه مدرسه.و اصول و برنامه آموزش پرورش این نیست ...

یکی دو بار کلاس ژیمناستیک رفت اونجا هم به حرف مربی زیاد توجه نداشت 

یکی دو بار کلاس ژیمناستیک رفت اونجا هم به حرف مربی زیاد توجه نداشت

نمیدونم گلم منم دخترم همینجور بود ولی از بازیگوشی.الآن که اوله خوبه یهو تغییر کرد.پیش دبستانی را کلا هفته ای یکی دو روز به زور میرفت ولی ژیمناستیک دوست داشت میرفت مرتب

پسر منم دوست داره ژیمناستیکو نمیدونم بفرستمش همونطوری؟

آره ژیمناستیک خوبه خب بذار بره روحیه شم عوض میشه.پیش دبستانیشم عوض کن یه جا بذارش که بیشتر بازی و تفریح باشه نه اینکه کار خونه داشته باشه اینجوری!حالا باز خود دانی