2777
2789
عنوان

خدا کی صداتون رو شنید و بهتون فرزند داد

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 43 پست
خ شبختانه نولی اینجاها زود ازدواج میکنن

اینجا رو‌ولش کن اینجا با دنیای واقعی کلی فرق داره

اگه زیر ۴۰ هستی بی دلیل انقدر نگرانی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

صدا من ندانشنید بهم ندادزندگی عاشقانه دوستش داشتم اخ خدا خودت شاهدبودی چرابخاطر بچه زندگیم ازهم پاشید من موندم یک دنیا غم افسردگی 😔😔😔

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با دارو باردار میشدم وقتی ک 2 تا سقط و یه زایمان کردم آخرش دوقلوهامم مردن 

وقتی بعد دوقلوهامم سقط کردن 

اطرافیان با حرفاشون منو سوزوندن یکیش گفت خودش بچه هاشو میکشه 

یکی گفت تو ک بچه بت نمیمونه چرا حامله میشی 

یکی گفت یه چند تا دیگه بکشه استاد تر بشه 

خیلی جگرم سوخت از ته دلم سوختم

اونروزا افسردگی عود کرد روز شهادت امام رضا خیلی پای تلویزیون گریه کردم امام رضا رو جون جوادش قسم دادم یه بچ بهم ده بدون دوا درمون اسمشو بذارم رضا 

بعد دوهفته بیبیچک مثبت شد دوهفته ب ولادت آقا سید علیرضا ی من بدنیا اومد 

برا ظهورش صلوات
صدا من ندانشنید بهم ندادزندگی عاشقانه دوستش داشتم اخ خدا خودت شاهدبودی چرابخاطر بچه زندگیم ازهم پاشی ...

اگه شوهرت بخاطر بچه دار نشدن رهات کرد خودتو با این حرفا که زندگیم عاشقانه بود گول نزن

2805
اگه شوهرت بخاطر بچه دار نشدن رهات کرد خودتو با این حرفا که زندگیم عاشقانه بود گول نزن

خانواده شوهرم مقصراصلی هستن واون زن بی شرف که میدونست من هستم زندگیم ازم گرفت

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
اینجا رو‌ولش کن اینجا با دنیای واقعی کلی فرق دارهاگه زیر ۴۰ هستی بی دلیل انقدر نگرانی

عزیزم من منظورم شهرمون هس

و اینکه وقتی آدم تا ۳۰ سالگی خواستگار درست حسابی نداره و اصلا خواستگار نداره 

بین ۳۰ تا ۴۰ چ خواستگاری میخواد بیاد آخه قربونت برم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
آره بخدا آرههههه هیچی توشوهر و متاهلی نیس بخدا نیس

عزیزم جوابمو ندادیا چیشد پس

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
قربونت وااای نه من امیدوارم میگم دیر بفهمم با خیالش خوشم‌میترسم برم آز منفی بشه

من جات بودم میرفتم زودتر اگر مثبت بود ک عالی نبودم تلاش میکنم واسه ماه بعد

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میترسم واقعا نمیدونم شایدم برم برام دعا کن

نترس بابا نبودم یه اصلاح سبک کن واسه ماه اینده تحصیلاتت چیه؟یکم راجب اصلاح سبک مطالعه کن

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانواده شوهرم مقصراصلی هستن واون زن بی شرف که میدونست من هستم زندگیم ازم گرفت

خیلی سخت و دردناکه گلم ولی با این حرفا کار شوهرتو برای خودت توجیه نکن، ادما تا نخوان کاریو کنن هیچکس نمیتونه مجبورشون کنه و برعکس

وقتی فکر کنی شوهرت بی گناهه بیشتر غصه میخوری و اذیت میشی

امیدوارم به مرد خوب و بالیاقت بیاد تو زندگیت همه این تلخیا رو بشوره ببره

عزیزم من منظورم شهرمون هسو اینکه وقتی آدم تا ۳۰ سالگی خواستگار درست حسابی نداره و اصلا خواستگار ندار ...

منتظر خاستگار نباش تو این دوره زمونه

به فکر زندگی خودت باش، هرکاری دوست داری در جهت رشد خودت و علایق خودت کن، شاید ادم هیچوقت ازدواج نکنه معنیش این نیست نباید زددگی کنه!! این وسط اگه یه ادم خوب اومد سر راهت بهش فکر میکنی