2777
2789

پسر من 4 و نیم سالشه باید شلوارشو کلا در بیاره بعد بره جیششو میتونه بشوره ولی پی پی خودم میرم نیمه اولی هم هست سال دیگه باید بره پیش دبستانی البته خودم دوس ندارم ولی اگ دیگران اجازه بدن حالا میگم چه جوری بهش یاد بدم با شلوار بره خودشو بشوره 

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست... 

دختر من از دونیم سالگی باشلوار رفت ولی نمیتونه 

خودشو بشوره الانم سه و نیم سالشه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

3 سالش نشده بود هنوز البته هر بچه ای یه جوریه الان خواهر زادم هفت سالشه تا همین پارسال شلوارشو در می‌آورد می‌رفت دسشویی اما پیش دبستانی رفت دیگه یاد گرفت اما این موضوع ک خودشو تمیز بشوره حتما یادش بده 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

واسه پسرا خیلی سخته ک با شلوار برن دستشویی پسرم چهارسالشه دو بار با شلوار رفت ببخشید جیشش فوران شد ریخت تو شلوارش بعدش بدش اومد الان خودمو بکشم با شلوار نمیره میگه میریزه تو شلوارم😐🤦‍♀️

از دو و نیم سالگی با شلوار رفت توالت ۴ سالگی هم یادش دادم خودشو بشوره

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار از بیشتر از یه معلمه!معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

اگر بگم ۱۳ سالش هست هنوز بیرون میاره باور میکنی،چون بدش میاد هر کار کردم درست نشد،از همین حالا سعی کن یاد بگیره وگرنه دیگه درست نمیشه

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

از همون اول که از پوشک گرفتم با شلوار میبردمش دستشویی.ولی خواهرزادم پسره دقیقا همین بود خواهرم خیلی نگران مدرسش بود پیش دبستانی که میگفت کلا دستشویی نمیرفت تا امسال کا کلاس اوله و یاد گرفته

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
اگر بگم ۱۳ سالش هست هنوز بیرون میاره باور میکنی،چون بدش میاد هر کار کردم درست نشد،از همین حالا سعی ک ...

یه خواهر زاده دارم تا کلان نهم شلوارش در می‌آورد  میگفت اصلا تو مدرسه نمیرم دسشویی اگه بترکم  می‌ترسید بچه ها مسخره اش کنن

2810