2777
2789

خسته شدم ب قران 

ی مدت همه چی بهم ریخته 

هر اتفاقی میوفته دلم بشکنه 

هررررررچی میشه ک غم ب دلم بیاد

لبخند بهم حروم شده😭😭😭😭خسته شدم هی ی جی میگذرونم‌میگم‌خب تموم شد یکی دیگه بلافاصله میاد باز یکی دیگه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

میگذره قوی باش 🙂

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگذره قوی باش 🙂

هی ب خودم‌انید میدم 

هی میشکنم باز بااهنگ‌با ی انگیزشی با هرچی تلاش میکنم سرپا بمونم ی امید بیارم تو دلم 

بخدا باز ی چی دیگه میشه ک‌بهم بریزم😭😭😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
زندگی منم همین شدهچند ماه هست یه شب درست نخوابیدمانقدر غصه و ناراحتی دیدم که پیرشدم

لعنت ب این دنیا ک سختیش تمومی نداره 

خسرت شده برام یبار بگم اخیشششش واقعا اخیش اونی ک میخواستم شدماش هیچوقت هیچوقت هیچوقت همچین ازدواجی نمیکردم

هرچی پیش میاد برمیگرده ب شوهرم😭😭

آیت آلکرسی زیاد بخون اثرگذاره

از خدا خیلی دور‌شدم 

دیگ انگار دوسش ندارم

نمازامم نمیخونم😭

هی ب خودم‌انید میدم هی میشکنم باز بااهنگ‌با ی انگیزشی با هرچی تلاش میکنم سرپا بمونم ی امید بیارم تو ...

ی موقع هایی هست ک. تو زندگی چاره ای جز صبر نیس قشنگم میدونم روزای سختی رو میگذزونی اما ب خدا توکل کن بعد هر سختی ی اسونی هست شاید داری این سختیارو تحمل می‌کنی ک ب اوج اسونی برسی 

منم خودم روزای بدی رو میگذرونم ولی امیدمو از دست نمیدم،پادکست امیر همتی بشین گوش کن ببین چقدر امید میگیری ♥️

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

ی موقع هایی هست ک. تو زندگی چاره ای جز صبر نیس قشنگم میدونم روزای سختی رو میگذزونی اما ب خدا توکل کن ...

کاش تموم بشه سختیهام

کاش برسم ب ارامش

کاش ی نفس بکشم بگم اخیش

شد اونک میخواستم

کاش تموم بشه سختیهامکاش برسم ب ارامشکاش ی نفس بکشم بگم اخیششد اونک میخواستم

میشه مطمعن باش خدا ک بنده هاشو یادش نمیره 🙂♥️

لعنت ب این دنیا ک سختیش تمومی نداره خسرت شده برام یبار بگم اخیشششش واقعا اخیش اونی ک میخواستم شدماش ...

منم امروز مثل ابر بهار گریه کرد

از نامردی آدماش

از پست فطرتی بعضی بنده هاش

بخاطر نداشتن پارتی هر کاری بخوان و به نفع خودشون باشه میکنن