دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.
علائم خستگی و افسردگی بعد از زایمان،لطفا با مشاور حتما مشورت کن،جدی بگیر این موضوع رو،از کسی بخواه کمک کنه بهت،تا مثلا ساعتی راحت و بدون دغدغه بخوابی،تا سه سالگی دورانیه که بچه وابستگی عاطفی داره به مادر،اصلا پشت گوش ننداز رفتن مشاور رو عزبزم
من معجزه را فردی میناممکه میشود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد
۵ ماههاولایل کولیک داشت و گرمای تابستان خیلی اذیتش کردکولر گازی نداریمخودم کمرم داغون شده بعد باردار ...
می دونم سخته، به خاطر خودت و به خاطر فرزند عزیزت حتما به روانشناس مراجعه کن، اگر لازم باشه به روانپزشک ارجاع می دن
پشت گوش ننداز و حتما مراجعه کن تا سال های بعد به فرزندت که نگاه می کنی یاد خاطرات خوب بزرگ شدنش بیفتی نه اینکه عذاب وجدان و ناراحتی مشکلات روحی خودت و دخترت اذیتت کنه🌹