2777
2789
عنوان

سر نوزادم جیغ می زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 85 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تحمل گریه شم ندارم آخهباشه اینکارم می کنم

میدونم چی میگی ولی باید خودت آروم باشی تا بتونی آرومش کنی . لالایی خوندن و آواز خوندن هم خودتو آروم میکنه و هم نوزاد رو . 

مثلا چه جوری رو خودم کار کنم راه حل بده عزیزم

ببین عزیزم نمیخواد کار خاصی یا سختی انجام بدی 

همین که پله پله پیش بری کافیه 

مثلا نوزادت که گریه کرد 

اول یه نفس عمیق بکش

یه لبخند بزن که افکار و ذهنت برن سمت چیزای مثبت 

بعد با قربون صدقه برو سمت بچت 

وقتی به آرومی قربون صدقه میری خودتم حتی حالت بهتر میشه برای خودم پیش اومده 

سعی کن هر دفعه با روش های خلاقانه بچت رو آروم کنی 

نفس عمیق خیلی مهمه اینکه حرفای مثبت و قشنگ بزنی خیلی خیلی خوبه و به راحتی میتونی ذهنت رو فریب بدی که آروم بشه ❤❤

و یه چیز مهم تر اینکه بچه ها تا سه چهار سالگی به شدت به آغوش مادر نیاز دارن 

توی روانشناسی هست که اکثر کسایی که در بزرگسالی مشکلات روحی و عاطفی دارن در کودکی از محبت مادر برخوردار نبودن 

محبت مادرانه خیلییییی مهمه عزیزدلم❤❤و سرنوشت سازه برای نینی قشنگت 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
همسرم یک ساعت و نیم ظهر میاد دوباره میره تا ۹ شباکثر اوقات تنهام

شبا بعد از استراحتش بده یه چند ساعت نگهش داره شما برو ریلکس کن 

مادرتون چی اونم نیست؟

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

عزیزم اگه کسی رو داشتم که کمکم کنه قطعا وضعم این نبودچشم میرم پیش مشاور

چشمتون پرفروغ،من دارم ارشد روانشناسی میخونم،البته که تازه شروع کردم،میتونم براتون پیگیر بشم مرکز مشاوره تلفنی خوب،میپرسم پبام میدم،خصوصی لطفا بهم یه درخواست بدین اگه دوست دارید تا یادآوری بشه برام

من معجزه را فردی می‌ناممکه می‌شود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد
عزیزم اگه کسی رو داشتم که کمکم کنه قطعا وضعم این نبودچشم میرم پیش مشاور

درکت می کنم، منم تو شهر غریبم، بچه ی اولم خیلی بی قرار بود و منم دست تنها و نابلد، حال روحیم خیلی بد شده بود، مشاوره که می رفتم گاهی مجبور بودم بچمم ببرم، یه روز یادمه دکترم برای اینکه بچه جلسه رو به هم نریزه بغلش کرده بود ایستاده بود با من حرف می زد😅 

شما هم هر جور شده برو حتی شده کوچولوت رو با خودت ببری ولی یه روانشناس خوب پیدا کن که وقتی که می ذاری هدر نره، مشاوره آنلاین هم می تونی بگیری، با تماس تصویری با دکتر ارتباط می گیری، اگه بخوای می تونم مشاور آنلاین خوب بهت معرفی کنم.

انشاءالله کمردردت هم خوب می شه، آزمایش کامل خون هم بده، شاید به مکمل نیاز داشته باشی

خواهرمم اینطوری بود پسرش عصبیه الان درسم نخوندراه حل بده گلم

راه حل زیاد یاد ندارم ولی وقتی عصبانی میشی عروسک بردار برو تو اتاق یا یک جای دیگه دور از بچه سر عروسک داد بزن خالی بشی😐

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
شاید شما سختی های منو تو زندگی نداشتی که اعصابت آرومه خوشبحال بچه ات

راست میگی کلا یکی از سختی های زندگیم اینه که سر بچه دوم کلا خانوادم طردم کردن و تک وتنها بچمو بدنیا آوردم و تو بیمارستان کسی نبود بچمو بده بغلم با شکم پاره...

فقظ یه سکانس کوتاهو گفتم

فکر نکن فقط تو سختی کشیدی بقیه لای پر قو بزرگ شدن 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
رفتم عزیزمبه حدی داغونه که دیگه حتی نباید باردار بشملطفا برام دعا کنید

انشاالله خدابهت سلامتی بده عزیزم هروقت کم میاری فقط با خدا حرف بزن وازش کمک بخواه  اطمینان داشته باش همه چی واست روبه راه میشه