2777
2789
من از همسرم بدم نمیومد ولی کششی هم بهش نداشتم..الان جونمون واسه هم در میشه

ینی میشه منم انجوری بشم🥲نمیدونم اصلن بهش کشش ندارم هیچیا ولی نمیتونم رد کنم،ادم بدی نی بنظرت دراینده امیدی هس؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از همسرم بدم نمیومد ولی کششی هم بهش نداشتم..الان جونمون واسه هم در میشه

اینجوری نیس ک برا بدست اوردن دلت تلاشی کنه معمولیه یجورایی سادس

تنها خوبیش اینک ت زندگی طرف مقابلو محدود نمیکنه

ینی میشه منم انجوری بشم🥲نمیدونم اصلن بهش کشش ندارم هیچیا ولی نمیتونم رد کنم،ادم بدی نی بنظرت درایند ...

ببین شرایطش چجوریه...اخلاقش رفتارش خانوادش...یه مدت باهاش رفت و امد کن اخلاقش دستت بیاد..

اخلاقش خوب باشه به دلت میشینه کم کم

من 

سنتی ازدواج کردم و صرفا از شوهرم خوشم اومده بود خودم مایل بودم دوران اشناییمون طولانی بشه ولی متاسفانه خانواده بسیار سنتی دارم و اجازه ندادن طی ۱۵روز عقد کردیم تا سه ماه کاملا درگیر بودم چون دوست داشتنی از سمت من وجود نداشت اما الان که ۷ماه گذشته همه چیز خیلی بهتر شده فقط یکم با خانوادش مشکل دارم

نلایک
وای منم ازخواستگارم خوشم اومده دوسشم دارم تاحدودی ولی نمیدونم چرابعضی وقتایهو بی حس میشم ۳ماهه باهمی ...

اینک بعضی وقتا فقد بوجود میاد طبیعیه چون خانوما گاهی اوقات دچار عدم تعادل هورمونی میشن و بعضنم چون شناخت خیلی کاملی صورت نگرفته راحت احساس و نظر ادم بالا و پایین میشه ولی اینک ت همون نگاه اول خوشت نیومده این  دگ...

اینک بعضی وقتا فقد بوجود میاد طبیعیه چون خانوما گاهی اوقات دچار عدم تعادل هورمونی میشن و بعضنم چون ش ...

همیشه دخترخالم وخواهرم مبگند ماهم بی حس بودیم اون اول..حتی میگند عقدم کردیم خیلی حسی نداشتیم ولی بعدش کم کم خیلی خوب شدیم والان که خودم میبینمشون خیللللی باشوهراشون خوبند...منم خوشم اومده ازش پسریه که خاطرخواه زیادداره ولی بعضی وقتا نمیدونم چرا خرمیشم🥺🥺🥺پیش خودم میگم آخه رواتی پسربه این خوبی چرا حسی نداری بهش