2777
2789
عنوان

بچه مو از کی بهتره موقع خواب جدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 64 پست
باید به خگدمون زحمت بدیم بریم شیر بدیم برگردیم جدا از اینکه باید قبل خواب با غذا کمکی حسابی سیرش کنی ...

من متنفرم از اینکه بچه پیش مادرش بخابه حالا هر کی ام دوروبرمه بچش اندازه غول میشه میره پیش مامانش بازم بدم تا میگم میگن بذار بچت بیاد میبینی ک نمیشه جداش کنی

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
خجالت بکش این چ طرز حرف زدنهی کم علمتو ب روز کن ک مجبور نشی بخاطر سواد پایینت با مردم بحث کنیشما از ...

دقیقاااا 

بچه ای یر شب بخوره نه خودش میخوابه ن میزاره مادرش بخوابه

دندون هاشم خراب میشه

کم غذا میشه در طول روز بی قراری میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خیلی زودتر جدا میخابوندمش ولی همش بیدار میشد و کلافم میکرد آخر سر میاوردمش پیش خودم

چون خودت صبوری نکردی

باید یه مدت میرفتی میومدی دیگه از سرش میوفتاد 

لباست میزاشتی کنارش و..

نه شما عقل داری 😂😂اگه داشتی یکم مطالعه داشتی میفهمیدی شیر شب دندون بچه رو داغون میکنهخواب بچه رو ب ...

واقعا دلم به بعضی از بچه ها میسوزه با این مادرای بیسواد

خودشو عقل کل میدونه بقیه رو بی عقل

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
دکترش میگه شیر شبو به هیچ وجه قطع نکن تا هر وقت خاست بذار بخوره

کدوم دکتر این حرفو زده

شما درباره مضرات شیر شب بیشتر مطالعه کن

چ از لحاظ بار روانی و چ از لحاظ جسمی

بهتره قبل خواب بچه رو با غذای کمکی سیر کنی ک هم خوابش تنظیم بشه هم باعث خرابی دندوناش نشه هم زودتر مستقل بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
من متنفرم از اینکه بچه پیش مادرش بخابه حالا هر کی ام دوروبرمه بچش اندازه غول میشه میره پیش مامانش با ...

آره واقعا ولی یه وقتا مثل الان که من هر کارمیکنم نمیشه و مجبور به این کار میشم

چرا؟

هم از نظر روانی درست نیست هم اینکه بچه تا قبل از اینکه به تکلم بیفته چشم برزخیش کار میکنه این مسائل جدی هستن و اینکه خیلی خفگی نوزاد در خواب افتادن از گهواره تخت و ...گزارش شده 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
دقیقاااا بچه ای یر شب بخوره نه خودش میخوابه ن میزاره مادرش بخوابه دندون هاشم خراب میشهکم غذا میشه در ...

ب شدت موافقم با حرفاتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
2810