2777
2789
عنوان

بچه مو از کی بهتره موقع خواب جدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 64 پست

من بچم رو ازیک سالگی جداکردم ،،خیلی راضی بودم برای همین اصلا به من وابسته نیست هرجا برم میسپارم دست خواهرش و هیچوقت دنبالم گریه نکرده

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خوب کاری میکنید جدا کنید

آبجیم بچشو از ۶ ماهگی جدا کرد بحرف یه سری از آدمای بی عقل...

الان بچه ۳ سالشه از اتاق خواب و حموم می‌ترسه بادست در دیوارو نشون میده جیغ میزنه میگه میترسم

تو روز روشن توهم میزنه و بای بای میکنه به مامانش میگه این آقا کیه

نکنید این کارو چرا بچتون از خودتون جدا میکنید به اسم مستقل

۳ تا بچه بزرگ کردم به موقع بچه میره اتاق خوابش می‌خوابه عجله نکنید 

آره خوب کاری میکنید جدا کنیدآبجیم بچشو از ۶ ماهگی جدا کرد بحرف یه سری از آدمای بی عقل...الان بچه ۳ س ...

والامن دوتابچه بزرگ کردم هردوتا روهم جداخوابوندم هیچکدوم هم جن و پری ندیدن 

دخترکوچیکم روتوی سن کم جداکردم خیلی مستقل ترازخواهربزرگترشه

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند
آره مضراتشو میدونم خوندم ولی گفتم شاید دکترش یهتر میدونه که اینجوری میگهدکترش زهرا پور نصیره

اکثر متخصصایی ک من میشناسم رد کردن این قضیه رو

حالا شما به دکتر خودتون اعتماد دارید با نظر ایشون پیش برید

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
چقدر سخت میگیرید یه روزی میرسه حسرت میکشید تو بغلتون بخوابن ولی دیگه نمیخوان خودشون،من خودم از ۶ ماه ...

آخی عزیزم

خودمم به این چیزا فکر میکنم ولی شوهرم یه وقتا بهش برمیخوره میگه روابط زناشویی و زندگییمون به مشکل میخوره

آخی عزیزمخودمم به این چیزا فکر میکنم ولی شوهرم یه وقتا بهش برمیخوره میگه روابط زناشویی و زندگییمون ب ...

دیگه بالاخره اونو باید یجوری مدیریت کنید بالاخره هر بچه ای یه قلقلی داره تایم سنگینی خوابش انجام بدید

بلندترین فریاد من سکوت من است...

چقدر عجله دارید اگر شبها شیر میدید بهتره که پیش خودتون بخوابه یواش یواش جدا میشه کلیپهای دکتر عزیزی رو نگاه کنید میگه بچه تون تا هر سنی که دوست داره بغلش کنید کنارش بخوابید خیلی حساسش نکنید که حتما باید جدا بخوابی خودش به مرور جدا میشه من پسرم ۳ سالگی خودش جدا خوابید هر جای خونه هم که دوست داره بزارید بخوابه جای مخصوصی مجبورش نکنید بخوابه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
آخی عزیزمخودمم به این چیزا فکر میکنم ولی شوهرم یه وقتا بهش برمیخوره میگه روابط زناشویی و زندگییمون ب ...

هم شوهرت حق داره و هم باید بپذیره این بچه خودشم هست و باید پا به پای مادر صبوری کنه

حالا پیشنهاد من اینه یه مدت (مثلا یک ماه) برو پیش پسرت بخواب، تا بچه به محیط عادت کنه، یه عروسکم که دوست داره موقع خواب بده بغل کنه

بعد یه مدت کم کم شبا که خوابش سنگین شد،یه شب درمیون و در نهایت بعد یه مدت تو محیطی که بهش عادت کرده و عروسکی که وابستگیش جای تو به اون شده تنهاش بزار

دوتا پسرخالم تا دوران ابتداییشون با عروسکشون میخوابیدن(یکیشون تدی ، اون یکی استیج)

منم واقعا خودمو جای اون بچه میزارم برام سخته از مادری که وابسته اشم جدا بشم و تو محیطی که عادت ندارم بخوابم باشم(دیگه شنیدید آدم بزرگا هم میگن جام عوض شده بدخواب شدم)

2810