2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرامیخای خیس نشی؟ دوتایی بریدحمام.بشورش.ی پتو پهن کن در حمام.لای حوله بزارش روی پتو سریع خودتا اب بکش حوله تنت کن بیا بچرو لباس بپوشون... 

اگرم میخای لباساتو درنیاری برو توی حمام تشت رو اب کن بیا بچرو ببر بزارش روی یکی از دستت ب کمر بخابونش بشورش و ازهمون اب توی تشت با ظرف اب بریز روش..فقط مواظب باش بچت از دستت لیز نخورها

2805

لباس رویی خودتون رو در بیارید، یه سفره بندازید کف حمام اندازه زیر انداز خودتون، یه وان آب ولرم بشینید رو زمین چارزانو و بعد بچه رو دمر روی دستت بخوابون و ی حموم چند دییقه ای بده، قبلش حوله و ... رو کنار دستت بزار

تو حموم بشین روی زمین خودت. یه پارچه تمیز بنداز روی ران پات تا بچه لیز نخوره از روی پات، بچه رو حالت دمر بخوابون روی رانت. طوریکه سر بچه سمت بیرون و پاهای بچه وسط پاهای خودت باشه. یک دستت رو زیر سر و گردن بچه قرار بده. با دست دیگه ات با کاسه اروم اب بریز روی پس کله بچه و بشورش، اینطوری کف و مواد شستنی وارد چشم و دهن بچه نمیشه . آخر سر هم بچه رو بلند کن آب بکش و صورتشو یک لیف کوچولو کن و سریع اب بریز روی صورتش و زود با اون یکی دستت آب صورتشو پاک کن تا چشای خوشگلش اذیت نشه. عاشق شستن نی نی ام😍😍😍

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
2810