2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقای ملکه (هم سفر در زمان و هم ی جسم دیگه)

ازدواج قراردادی پارک (سفردرزمان)

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

اگه تایوانی میبینی، سریال روزی یا یک روز خیلی قشنگه

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
مرسی عزیزم تو این سبکه؟

خواهش میکنم عزیزم 🌹

بله 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

توی نوزدهمین زندگیم میبینمت 

بولگاسال روح های جاودان 

گوکدو فصل خدا 

هندوانه چشمک‌زن 

ماه در روز 

جزیره

دونده دوست داشتنی 

کیمیای روح 

بازگشت یک گانگستر به دبیرستان 

قاضی جهنمی 

هندونه چشمک زن زیاد شنیدم خوبه؟ درمورد چیه

ارهه خیلیی قشنگهه 

در مورد یه پسره هستش که کل خانوادش ناشنوا هستن به غیر از خودش و طی یه اتفاقی با یه پیرمرده آشنا میشه و از اون گیتار و یاد میگیره  و باباش میخواست که اون دکتر بشه ولی اون کم کم به دور از چشم خانوادش گیتاریست میشه و یه روز باباش میبینتش و باهم دعوا میکنن و پسره یکدفعه یه مغازه ای و میبینه و میره گیتارش و میفروشه ولی وقتی در مغازه رو باز میکنه که بره بیرون یکدفعه میره  تو گذشته و کلیییی اتفاق قشنگ میوفته  واقعا پیشنهاد میکنم ببینیش