2777
2789

من شیروپودرمایه خمیروتخم مرغ وارد روغن شکرنمک اضافه میکنم ازسایت نمناک گرفتم چندساله این مدلی میپزمولی دوست دارم مثل بیرونیها زیرش صاف وبراق بشه ایرادازکجاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای شمابراق میشه؟میشه دستورشو زحمت بکشی بزاری؟اخه من عاشق اشپزی ام دوست دارم چیزی که درست میکنم عال ...

اره گلم 

2 لیوان ارد نول یا همون سفید گندم رو با 5تا قاشق ماست و یک تخم مرغ و ی قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و کمی نمک و 3قاشق روغن ترکیب قشنگ ورزبده بعد دوقاشق روغن بزن ورزبده

نیاز ب استراحتم نداره بعد کف ظرفتو کمی ارد یا روغن بزن و چونه خمیرتو پخش کن و با چنگال سوراخ کن و 10دقیقه یا 5دقیقه اززیر بزار بپزه 

بعد هم مواد رو بریز و.... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اره گلم 2 لیوان ارد نول یا همون سفید گندم رو با 5تا قاشق ماست و یک تخم مرغ و ی قاشق غذاخوری بیکینگ پ ...

لطف کردی.اینباربرای شماروامتحان میکنم برای خودم که جالب نمیشه بیشترشبیه شیرینی میشه تا نان پیتزا 

لطف کردی.اینباربرای شماروامتحان میکنم برای خودم که جالب نمیشه بیشترشبیه شیرینی میشه تا نان پیتزا

ان شاالله خوشت، بیاد 

خمیرش سبک تره و نزدیک ب بیرونیاس

ان شاالله خوشت، بیاد خمیرش سبک تره و نزدیک ب بیرونیاس

سلام عزیزم ازسبک شمادرست کردم خوشمزه بودبدنبودولی از رسپی خودم که درست میکردم سنگین تربودنسبتا زیرش هم اون حالت براق که مدنطرم بودنشداصلا.رسپی شما برای مواقعی ک۶ وقت نیست خمیروبزاریم پف کنه خوبه جوابه

سلام عزیزم ازسبک شمادرست کردم خوشمزه بودبدنبودولی از رسپی خودم که درست میکردم سنگین تربودنسبتا زیرش ...

خمیرش ک سبکه اتفاقا قبلش با چنگال سورخش کردی و گزاشتی کمی بپزه؟ ازمن مث بیرونیا میشه 

البته تفاوت سلیقه ام هست نوش جونت گلم