2777
2789

برا ما که عادی بود شاگردشم نبودیم 😑

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شما کارت خوب باشه و تمیز بدوزی نمره میدن نگران نباش 

براشون تمیز دوزی و اتو کشی خوب خیلی مهمه و اینکه وقتی تنت میکنی همه چی اوکی باشه

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی ببرم باخودم؟پارچه چی بخرم؟چه نکاتی رعایت کنم؟

اینارو مربیت مگه نگفته بهت ؟

مربیت بهتر طرفو میشناسه احتمالا اون بیشتر بدونه 

ولی ما اتو و چرخ و وسایل و همه چی بردیم یه غذای سبکم بردیم 

بعدش یه سره کار کردم من تا ۴ ظهر تموم شد البته من خیلی تمیز میدوزم که دیرتر تموم شد بقیه زودتر دوختن 

پارچه هم سعی کن اصلا پارچه نرم و لخت و اینا نگیری یه پارچه که اتو پذیری خوب داشته باشه بخر یه بار اتو رو بکشی سریع اتو بگیره 

کاربن اینام اگه استفاده میکنی نوشو بخر که رنگ خوب بده بهت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ممنونم عزیزم خیاطین؟چیکارکنم کارم خوب بشه؟

من ۱۷ سال آزمون دادم از ۸ صبح تا ۲ بعدازظهر وقت دادن

آزمون گر هم سخت گیر بود معلمم میگفت از زیر دستش نمره کامل خیلی کم بیرون میاد.

پارچه لیز نگیر 

روز آزمون مدل و به ما خودش گفت جلو باز یقه انگلیسی و برش عصایی و جیب و ... 

من بعد از الگو و برش پارچه هر تکه که میدوختم اتو میکردم و آخر هم یه اتو کلی زدم وقتی تنم کردم هیچ ایرادی نگرفت نمره کامل گرفتم.

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
اینارو مربیت مگه نگفته بهت ؟مربیت بهتر طرفو میشناسه احتمالا اون بیشتر بدونه ولی ما اتو و چرخ و وسایل ...

نه مربیم خیلی بدبود آلان حتی یقه انگلیسی هم خوب بلدنیستم میترسم بگه یقه انگلیسی ممنون ازتون

نه مربیم خیلی بدبود آلان حتی یقه انگلیسی هم خوب بلدنیستم میترسم بگه یقه انگلیسی ممنون ازتون

حالا نمیدونم ولی برا ما یه یقه خیلی راحت گفت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم من دوره صفر تا صد اورانیوم زرین رو دارم ک کاملترین اموزش خیاطی مبتدی و تمیز دوزی هستش قیمت اصلیش میلیونیه من میدم ۱۵۰ تومن میتونی تهیه کنی اگه دوست داشتی عالیه یعنی سرچ کنی متوجه حرفم میشه

خواستی بیشتر نمونه بفرستم برات تلگرامم پیام بده trnm230

بخدا ۱۵۰ پولی نیست در برابر قیمت اصلیش اما ی گره از کار من باز میکنه