2777
2789
عنوان

گمونم شما اینارو خوب بشناین

274 بازدید | 22 پست

یه گروه منفور توی نینی سایت

فقط هم نینی یار میتونه جلوی دارودسته اینا وایسه

کاش هویتشون معلوم بود و برای همه مشخص میشد کیا هستن

اما حیف که فقط نینی یار میتونه با چشم بصیرتش اینا رو ببینه

اما قدرتشون هم فقط توی همین سایته 

همین و بس

اینقدر دوست داشتم ازشون بپرسم که چی ؟ میخواین قدرت نمایی کنید؟ یا تیم شدین علیه بقیه دارین شمشیر میزنید؟ بی گناه یا با گناه؟ من بعد تاپیکی از من الکی گزارش بخوره رو برمیگردونم ، نمیدونستم شما با دعا کردن هم مشکل دارین. با چی مشکل ندارین ؟بگین من بعنوان یک تصویرساز بدونم شما با چی مشکل ندارین ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اینا چین دیگه؟

نشناختی؟

گروه گزارش زنان الکی نینی سایت

تیم میشن راه میفتن اینور و اونور ، واسه تاپیک های بقیه گزارش میزنن

کار ندارن که طرف چی گفته ، مرده است یا زنده

نشناختی؟گروه گزارش زنان الکی نینی سایتتیم میشن راه میفتن اینور و اونور ، واسه تاپیک های بقیه گزارش م ...

بعضیا دیگه ازحد گذروندن 

از کسی ترسی ندارم ولی احترام قشنگ تر  https://abzarek.ir/service-p/msg/1994813

نشناختی؟گروه گزارش زنان الکی نینی سایتتیم میشن راه میفتن اینور و اونور ، واسه تاپیک های بقیه گزارش م ...

فک کردم راجب حس شیشمیا تاپیک زدی😅

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

یا موسی بن جعفر

اینا دیگه چین

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بدتر از اون کسایی هستند که تاییدشون می کنند

دیروز ی تاپیک زدم دیدم یکی اومد کلی بارم کرد برام تاپیک زد همینقدر بیکارن بعضیا  

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
2810