2777
2789

دوست دارم هرچیزی ک میخرم بقیه ببینن از لباس خونه و راحتی گرفته تا طلا و... 

بنظرتون چرا اینجوری م 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست داری دیگه چرا نداره، ولی من برعکس اصلا دوست ندارم کسی چیزی ازم ببین حتی لباس، واس همین چادر سر میکردم که لباسام مشخص نشه😂😂 الآن باز بهتر شدم 😂

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

به نظر من دو مدل از این افراد وجود داره 

یک: افرادی که خوش ذوقن ...یعنی وقتی که شما چیزی که خیلی دوسش دارین یا خوشتون اومده ازش  و میخرین انقدر براش ذوق میکیند که دوست دارین واسه بقیه ام تعریفش کنید یا نشونش بدید 

دو : افرادی که دوست دارن همیشه تو دید باشن یا پز بدن که این افراد یا کلا ذاتشون اینجوریه یا اینکه خودخواه هستن مثلا من طلا خریدم از قصد میام اینو به شما میگم که بفهمی من چیز گرون خریدم  این تعریف کردنه به شما ممکنه حس برتری بده 

که به نظرم جفتش اشتباه هست چون تو دید بودن باعث میشه همه به شما فکر بکنن و خدایی نکرده چشم بخوریم☺️

بده؟ چرااااااا اینجوری م

خیلییییی بد ادم زندگیشو نباید به نمایش بزاره درست نیست واقعا  و توی چشم بقیه یه زن نچسب میشی نکن اینکارو 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
2810