2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم چرا منتظری؟سریع ببرش دکتر دیگ عه

امروز گفت تازه 

الانم مدرسه هست

تقریبا یک ماه هست که چند تا تار مو زیر بغلش دراومده بردم دکتر گفت طبیعیه تو این سن کم کم اتفاق میوفته

الان شروع بلوغ هست علائم دیگه مثل رشد موهای زائد را هم چک کن . اگر رشد قدی خوبی داره نمی خواد جلوش را بگیری فقط بفرستش ورزش مخصوصا ورزش‌های کششی و البته تغذیه سالم هم تاثیر داره حدود یکی دو سال طول می کشه تا پریود بشه اون موقع هم ۱۲ سالش هست و طبیعی هست 

چرا نگرانی بیخودی میدین بهش؟ علائم اولیه بلوغ از ۹سالگی شروع میشه دیگه.

یه چیزی یاد گرفتن هی میگن ببر دکتر غدد و بلوغ زودرسه.

بلوغ زودرس به مشاهده علائم زیر این سن میگن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
امروز گفت تازه الانم مدرسه هستتقریبا یک ماه هست که چند تا تار مو زیر بغلش دراومده بردم دکتر گفت طبیع ...

ببر ازمایش بده بلوغ تو این سن خیلی بدع

من تو تمام بازیای کودکی ۹ سالگیم به بعد پریود بودم درد داشتم

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
بچه ها هیچ دلیلی دیگه نمیشه داشته باشه که این مدلی درد کنه سینه؟

شاید سرما خوردگی باشه ولی احتمال شروع بلوغ بیشتره . حالا که اومد یک دستمال را کمی گرم کن و بزار روش ببین دخترت میگه بهتر شد یا نه 

ببر ازمایش بده بلوغ تو این سن خیلی بدعمن تو تمام بازیای کودکی ۹ سالگیم به بعد پریود بودم درد داشتم

خودمم نه سالگی پریود شدم 

یک سال از الان دخترم کوچکتر بودم که رشد سینه هام شروع شد

2810