2777
2789
عنوان

دفع خونابه

44 بازدید | 4 پست

خانما من الان دو هفته است عقب انداختم،بی بی چکم تا چند روز پیش زدم منفی بود،پریودام نا منظم بود ولی دوماه پیش سر ۳۲ روز پریود میشدم،این ماه درد زیر دل دارم سنگینه گاهی کشاله رانمم درد میگره سینه هامم حساسن،لگن و کمرمم درد داره،بی بی که منفی شد گفتم پری میاد ولی نیومد امروز مقدار زیادی خونابه دفع کردم ولی بعدش هیچی نیومد اصلا،الان باید چیکار کنم،میشه راهنمایی کنید؟

دوباره بیبی بزن روز چندی الان دارویی چیزی خوردی؟

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان توی روز نشون میده؟طبق دوماه پیشم دو هفته است عقب انداختم،برم سونو نشون میده؟

سونو فکر نکنم ولی ازمایش بتا نشون میده 

من ۴ روز مونده ب پریود ساعت ۳ ظهر بیبیچک زدم و یه خط کمرنگ شد رفتم بتا دادم بعدش

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

سونو فکر نکنم ولی ازمایش بتا نشون میده من ۴ روز مونده ب پریود ساعت ۳ ظهر بیبیچک زدم و یه خط کمرنگ شد ...

نمیدونم حالمم زیاد خوب نیست،احتمالا برم بیمارستان