2777
2789
عنوان

ناراحتم از نداشتن وسیله ی خونه

110 بازدید | 11 پست

من ده سال ازدواج کردم

شش سال خونه مادرشوهر بودم چه قدر سخت بود و چه قدر بدبختی کشیدم

بعدش رفتم مستاجری

پنج ماه خونه دار شدم

خیلی به سختی واقعا خودتون می دونید شرایط رو

حالا خونم کم و کاستی داره 

مثلا کابینت نزدیم کمد دیواری نزدیم 

۳۵۰ میلیون دیگه خرج داره تا اونی که من می خوام بشه

و با این اوضاع فکر نکنم حداقل تا سه سال اینده بتونیم این پول و جور کنیم

حالا خیلی ناراحتم پیش همه خجالت زدم

چه کنم یکم ناراحتیم کم بشه به نظرتون

قرعه های خونگی بنویس و کم کم پول بریز ،جمع شد یهویی درست کن...

خدا وشکر خونه خریدن..

مهم اینه یه سقفی دارن‌

خداروشکر کن

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

منم تازه اومدم چندتا کابینتم در نداره.فرش کم آوردم موکت انداختم.مهم خونه است که خریدی وسیله کم کم مهیامیشه

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه خریدی یعنی؟

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

خجالت زدگی نداره عزیزم 

ما هم خونه خریدیم و بعد دو سال هنوز کم و کسری داره

ولی خب خداروشکر ک اصل مطلب هست ، بقیه‌اش جور میشه

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
زمین خریدیم خودمون ساختیماز بهترین مصالح استفاده کردیم حسابی محکم باشهمتراژش هم ۱۸۰ مترسر همین خیلی ...

خب این خیلیییی خوبه

خدارو هزارمرتبه شکرررر

مبارکتون باشه ایشالله

چرا میگی پیش همه خجالت زده ای؟

اتفاقا باید سرتو بالا بگیری که تو این گرونی تونستید همچین خونه ای بسازید

بهترین وسایلم ادم بگیره باز دلش چیز بیشتر میخواد

خداروشاکر باش و برای مردم زندگی نکن

کسی بخواد به کابینت نداشتن تو گیر بده کابینتم بزنی باز یه زری میزنه

خیییییییییلللللییییی مبارکتون باشه هرکدوم خونه خریدین بسلامتی وخوشی توش زندگی کنید ،لطفامامستاجرهاروهم دعاکنیدصاحب خونه بشیم وازاسترس وناراحتی وعذاب نجات پیداکنیم انشاءالله ،ممنونم

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

منم اینقد خرج دارم که چهارساله نرسیدم کمددیواری هامو طبقه بندی کنم

شوهرمم گفته تا اخر سال ۱۴۰۳ اصلا حساب نکنم روی کمد🥴

صبوری کن بابا درست میشه زندگیا همه‌سخت شده 

ریز ریز مهیا کن.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.