2777
2789
عنوان

معروف ترین غذاهای شهرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 64 پست
بله قیمه جداست روی شله میریزنما مهمون داشته باشیم بیشتر انواع غذا با مرغ میذاریمبرعکس علاقه به غذاها ...

زرشک پلو با مرغ هیچ جا مثل مشهد نمیشه یادمه نزدیکیای حرم یه رستوران بود به اسم سلام 

مرغ زغفرونیاش با زرشک پلوش آدمو می‌برد بهشت 

یادش بخیر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوخ اوخ برگه زرد آلو و به و گردو داره. عجب چیزی

خیلی خوشمزه میشه جاتون خالی مخصوصا از صبح تا شب پخته میشه روی هیزم  مامعمولا تو محرم نذری میدیم این ابگوشت رو بخاطرهمین امام حسینیم میگیم البته ابگوشت متجنه پرملات تره

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
غذای چه شهریه؟ میشه به منم یاد بدین؟

لرستان..خرم اباد 

همون کباب چنجه هست

وقتی مهمانی بیاد گوشت زیاد گوسفند رو برای مهمان کباب میکنیم 

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
دقیقا سوالم این بود که کلم پلو شیرازی با کلم برگه یا کلم قمری؟ چون شنیدم قمی ها هم ی ککل پلو دارن که ...

اصل کلم پلوی شیرازی با کلم قمری بوده ولی بعدا با کلم برگ هم درست کردن من شخصا با کلم برگ بیشتر دوست دارم هرچند خاصیت اون یکی بیشتره

به به. خورشت خلال رو از یه کدبانو کرمانشاهی یاد گرفتم. یکی از شیک ترین غذاهایی که خوردم

افرین من هرچی غذا بهم یاد بدن سری بعد بخوام درست کنم قاطی میکنم چی به چی بود متاسفانه و باید از نو بشینم اون دستور رو بخونم

گوارا وجودتان🫶🏻 

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

الان یک خانوم اردبیلی به من یاد بده سوتی پلو رو باید با ماهی دودی خورد یا با کشمش و خرما و هل و گلاب؟ بعد برنجش رو مثل کته با شیر درست می کنن یا ابکش می کنن؟ ادویه ها رو کی اضافه می کنیم؟ یعنی هلاک سوتی پلو شدم از بس تعریفش رو شنیدم

افرین من هرچی غذا بهم یاد بدن سری بعد بخوام درست کنم قاطی میکنم چی به چی بود متاسفانه و باید از نو ب ...

فدای محبتت. من عاشق آشپزی ام و خدا رو شکر خانواده ام هم از هر غذای جدید استقبال می کنن. الان هم که این تاپیک رو زدم چون دیشب یه ویدئو از غذاهای محلی دیدم و فهمیدم وای یه عالمه غذا هست که تا حالا حتی اسمش رو هم نشنیدم. این وسط سوتی پلو دلم رو برده تا یاد نگیرم و ده دفعه درست نکنم تا ایراد کارم رو در نیارم خیالم راحت نمی شه

به به. اردبیل؟ من دیشب یاد گرفتم که سوتی پلو هم غذای اردبیله و ظاهرا خیلی خوشمزه است و معمولا تو ایا ...

بله

چه جالب من سوتی پلو رو دیشب پختم جات خالی خیلی چسبید

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم