2777
2789
عنوان

خانما ترخدا جواب بدین (رفلاکس)

61 بازدید | 10 پست

من پسرم الان ۲ماهشه رفلاکس معده داره

شیرخشک ببلاگ ای ار میدادم بالا نمیاورد خوب بود 

دسشویی کردنش هم مشکلی نداشت البته هم شیر خودم میدم هم خشک

پسرم ریز و کم وزن بود ۲۷۰۰ بود ک دنیا اومد

الان ۲ماهشه نمیدونم چقده هم

یک ماهش ۴کیلو بود)البته با شیرخودم اینقد شد(

بعدش شیرخشک دادم الان شوهرم میگه بچه تپل نصده اصلا رفتم نان arگرفتم گفتم صب دسشویش روان بود

بنظرتون بخاطر شیربود ک عوض کردم یا چون چن روز بود دسشوی نکرده بود

کی شیرخشک داده بیاد برام بگه ترخدا کدوم بهتره روی وزن کدوم بهتر تاثیر میزاره تپل مپل بشه

دنیام همسرم 🤍بمونی برام بهترینم🤍

یعنی چی که نمیدونم چند کیلوئه !؟

مگه واکسن دو ماهگی نزدی؟! قبل واکسن اول قد و وزنشو چک میکنند!

من دخترم دو هفته پیش واکسن ۲ ماهگیش زدم ۴۵۰۰ بود

وزن تولدشم ۲۸۹۰ بود

شیرخشکشم اپتامیل HA هست با شیر خودم.

دنبال پفکی کردن بچه هم نباش!

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

اصلا تپل شدن بچه مهم نیست.مهم اینه وزن بگیره. شیررفلاکسی وزن دهی کمتری داره. اگه چند روز شکمش کار نکرده بوده به خاطر همونه. ولی هی شیر عوض نکن. اگه شیر به بچه ساخته 'وزنم میگیره دیگه عوضش نکن

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی که نمیدونم چند کیلوئه !؟مگه واکسن دو ماهگی نزدی؟! قبل واکسن اول قد و وزنشو چک میکنند!من دختر ...

ن زیاد ولی دوس دارم تپل شه در کنارش شیربهش بسازه ببلاگ میدادم خوب میساخت دیروز نان گرفتم نمیدونم چطوره چون امروز دسشوییش مثل اسهال بود فککنم بخاطر شیر بود

خب امروز دوماهش شده فردا میبرم واکسن

اصلا تپل شدن بچه مهم نیست.مهم اینه وزن بگیره. شیررفلاکسی وزن دهی کمتری داره. اگه چند روز شکمش کار نک ...

ببلاگ گیرم نیومد مجبور شدن نان گرفتم..

پس بزارم اینو یک هفته بخوره اگر دیدم خوب بود ک هیچ نبود برم دنبال همون ببلاگ بگردم

نان دادی ک اسهال شد؟

نه میگم عوض نکردم

از اول همون اپتامیل HA میدم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

نه میگم عوض نکردماز اول همون اپتامیل HA میدم

پس چطور اسهال شد..

الان من نمیدونم امروز بخاطر اینکه دیشب شیر عوض کردم اسهال شد یا چون چند روزه شکمش کارنکرده بود

البته شدید نبود ک بگم اسهال فقط یکبار شکمش کارکرد پوشکش ک عوض کردم خیلی روان بود 

ببلاگ گیرم نیومد مجبور شدن نان گرفتم..پس بزارم اینو یک هفته بخوره اگر دیدم خوب بود ک هیچ نبود برم دن ...

نان سنگینه. اگه یکبار فقط شل بوده مهم نیست. اگه بعد هر تغذیه شکم کار کنه اون میشه اسهال یا حساسیت به شیر . حواست باشه فقط شکمش سفت نشه. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
نان سنگینه. اگه یکبار فقط شل بوده مهم نیست. اگه بعد هر تغذیه شکم کار کنه اون میشه اسهال یا حساسیت به ...

فعلا از دیشب تاالان فقط دوبار شیر خشک بهش دادم بقیش شیرخودم بود اما فقط ظهر پی پی کرد