2777
2789
خخخخخخ نه عزیزم اشتباه نکن هیچ مادری راضی به دوری بچش نیست

دیگه مجبوریم هر دو تحمل کنیم همه بچه ها یه روز جدا میشن 

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت کجایی و کجا قبول شدی

نمیتونم بگم یه شهری قبول شدم یه 45دقیقه فاصله داره تا خونمون گفتم نرم شهر غریب چون غربت رو نمیتونم تحمل کنم ولی میرم خوابگاه 

2805
نمیتونم بگم یه شهری قبول شدم یه 45دقیقه فاصله داره تا خونمون گفتم نرم شهر غریب چون غربت رو نمیتونم ت ...

اووووو بابا ۴۵ دقیقه که چیزی نیست میخوای بری خوابگاه 

تازه بریم حداقل هفته ای یکی دوبار خونه ای هر روز که کلاس نداری من خودم نیم ساعت فاصله دارم دختر عموم یک ساعت ولی میاییم خونه چون خیلی سخته تو خوابگاه چند نفر توی یه اتاق و...

اووووو بابا ۴۵ دقیقه که چیزی نیست میخوای بری خوابگاه تازه بریم حداقل هفته ای یکی دوبار خونه ای هر رو ...

میدونم ولی میخوام مستقل بشم از این گذشته یه عالمه فامیل تو اون شهر داریم اصلا نیازی نیست برم خوابگاه خودم میخوام یاد بگیرم همه کارامو خودم کنم مستقل بشم جدابشم  

اووووو بابا ۴۵ دقیقه که چیزی نیست میخوای بری خوابگاه تازه بریم حداقل هفته ای یکی دوبار خونه ای هر رو ...

میدونی من خیلی وابسته به خانوادمم این چیزا برام نیازه خودم باید از پس خودم بربیام 

میدونم ولی میخوام مستقل بشم از این گذشته یه عالمه فامیل تو اون شهر داریم اصلا نیازی نیست برم خوابگاه ...

عزیزم مستقل شدن به این نیست که جای خوابتو عوض کنی معنی مستقل شدن اینکه خودت بتونی پول دربیاری بدون نیاز به کسی بتونی خرجاتو بدی البته مشخصه که سال اولی و ۱۸سالته الان برات ذوق داره یکی دوسال بعد از خوابگاه فرار میکنی یکی از دوستای من که انصراف داد به خاطره همین خوابگاه از دانشگاه گفت خیلی سخته پول خونه گرفتنم نداشت به هرحال موفق باشی

عزیزم مستقل شدن به این نیست که جای خوابتو عوض کنی معنی مستقل شدن اینکه خودت بتونی پول دربیاری بدون ن ...

از این نظر مستقل میشم رشتم پرستاریه   میدونم خودم قبلا خوابگاه بودم نتونستم بمونم همه مسخره ام کردن ولی الان میتونم  20سالمه من مرسی عزیزم همچین تو 🌹