2777
2789
عنوان

تخت و پارك يا گهواره برقي

56 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

ميشه اگه كسي از تخت و پارك كنار مادرشو استفاده كرده از تجربياتش بگه؟

بين اين و گهواره برقي كنار مادر شو موندم كدومو بخرم.

تخت و پارك تا ٤-٥ سالگي قابل استفاده ست، فقط ميخوام ببينم كسي هست تجربه داشته باشه از استفاده ازش؟

من تخت و پارک خریدم.

تا ۶سالگی ام استفاده کرد.

هم حالت ننو میشه. هم ثابت.. هم وقتی نشستن و یاد گرفت میتونی تو قسمتپایینیش که پارک هست بخوابونیش که دیوارع ها نزاره دور از جون با قل خوردن بچت از تخت بیوفته...

من که خییییلی راضی بودم.

پیجرم داشت .

جای تعویض پوشک داشت.. چراغ خواب داشت..زیرش چرخ داشت.. راحت جمع میشد و یه ساک میشد

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
من تخت و پارک خریدم.تا ۶سالگی ام استفاده کرد. هم حالت ننو میشه. هم ثابت.. هم وقتی نشستن و یاد گرفت م ...

چه عالي مرسي كه تجربتو گفتي🤍

ميشه بگي از چه برندي و چه مدلي گرفتي؟

از همون اول نوزاديش به درد ميخوره؟

بنظرت با اين ديگه نيازي به گهواره برقي نيست؟ چون خودش حالت گهواره هم داره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه عالي مرسي كه تجربتو گفتي🤍ميشه بگي از چه برندي و چه مدلي گرفتي؟از همون اول نوزاديش به درد ميخوره؟ ...

اینی که گفتم مال ۱۴ سال پیشه عزیزم.

برند یادم نیست..

از همون روز اول به دردم خورد...

خودش گهواره داره.دیگه خرج بیخودی نکن. 

حتی قسمت تعویض پوشکش کمربند داره. انقدر مجهزه .. تو تختش سایه بون داره که ازش وسیله اویزونه. بچه ببینه سرگرم شه.

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دیواره های توری بود....

میتونست بیرونو ببینه

اینی که گفتم مال ۱۴ سال پیشه عزیزم.برند یادم نیست..از همون روز اول به دردم خورد...خودش گهواره داره.د ...

مررسي عزيزم خيلي راهنمايي خوبي كردي، ميخواستم بخرم ولي همش دو دل بودم😍