2777
2789
عنوان

چرا سندروم داونی هنوز میبینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری سونو نشون نمیدن؟ ینی واسه غربالگری باید چندتا سونو رفت یا خودشون نمیگن ؟

نه عزیزم قضیه واسه ده سال پیش هست می گفت همه سونوها هست همشون عالی بودم آزمایشات عالی بودن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
2805

سلام عزیزم من کسی هستم که با تشخیص آزمایش متوجه سندروم داون شدیم و سقط کردیم، میدونی چیه اون آزمایش غربالگری خطای خیلی زیادی داره، آزمایش سلفریش و آمینوسنتز هست که بدون خطا و قطعی سندروم رو تشخیص میدن، این مادرهایی که میگن بچه ما توی غربالگری مشکلی نداشت اما سندروم بدنیا اومد چونکه اون آزمایش ارزونه رو رفتن انجام دادن، سلفریش هزینه اش امسال حدود شش تومن بود، امینوسنتز حدود دوازده تومن هست، همه انقدر هزینه نمیکنن میگن ازدواج ما که فامیلی نیست، سنمون هم که کمه بالا نیست توی فامیلم نداشتیم و خوب بعد این اتفاق براشون میوفته و باور نمیکنن. اون دسته از عزیزانی هم که میگن فامیل ما رو گفتن بچه ات مشکل داره و سالم دنیا اومد باید بگن فامیلشون قطعا آز سلفریش و آمینوسنتز انجام نداده اون ازمایش اولیه خطاش خیلی زیاده

مادر دل شکسته
البته اینم بگم دکتر گفت دختر من سندروم دان داره و در آزمایشات کاملاً نشون داد ولی همسرم راضی نشد ما ...

شما آمینوسنتز هم انجام دادین؟ کاریوتایپ بهتون دادن؟ عکس کروموزومها هم مشکل داشت؟

مادر دل شکسته