2777
2789
عنوان

لطفا اهالی سمت مرزداران و پونک راهنمایی بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پونک ظاهرا چندین محله داره. شما پیشنهادی دارین که کدوم محله هاش به لحاظ خیابون بندی، امکانات ، دسترس ...

بله چندتا خیابون داره یکی از یکی بهتر ولی خیلی سلیقه ایه باید بیای ببینی محله و خیابون هاش رو نظر شخصی من سردار جنگل و همیلا هست من باغ فیض هم در کناره اینا میپسندم فقط اشرفی اصفهانی خیلی مناسب سکونت نمیبینم بیشتر اداری تجاری خوبه 

بله چندتا خیابون داره یکی از یکی بهتر ولی خیلی سلیقه ایه باید بیای ببینی محله و خیابون هاش رو نظر شخ ...

من هم تعریف بلوار همیلا و شهرک نفت رو شنیدم. بلوار همیلا یکی از انتخاب هام هست، به لحاظ مدرسه و امکانات آموزشی مناسب هست؟ مترو نزدیک داره؟ 

تو خود بلوار مرزداران نرسیده به خیابان اطاعتی ایستگاه مترو داره

یک دنیا ممنونم از شما. چند وقتی میشه که در مورد مرزداران و پونک تحقیق و بررسی میکنم، دقیقا پنجاه پنجاه نظرات تقسیم شده، پنجاه درصد مرزداران رو پیشنهاد دادن، و پنجاه درصد پونک ، بلوار همیلا رو پیشنهاد دادن

من هم تعریف بلوار همیلا و شهرک نفت رو شنیدم. بلوار همیلا یکی از انتخاب هام هست، به لحاظ مدرسه و امکا ...

واقعیت من ظاهر رو دیدم و چون چندین بار مسیرمون بوده توجهی به مراکز آموزشی و مدارسش نداشتم 

یک دنیا ممنونم از شما. چند وقتی میشه که در مورد مرزداران و پونک تحقیق و بررسی میکنم، دقیقا پنجاه پنج ...

دوتا منطقه متفاوت هستن یعنی شرایط زندگی متفاوتتری دارن هر دو منطقه های خوب غرب هستن... پونک ارزونتره میشه خونه بزرگتری خرید.... اگه براتون کلاس منطقه مهمه تو پونک سمت شرق ترش برو سمت بوستان نهج البلاغه