2777
2789
عنوان

چرا انقدر بعضی پسرامون بی غیرت شدن

411 بازدید | 35 پست

چند روز پیش با خواهرم و دوستم بخاطر ی کاری رفتیم یه شهر دیگه بعد رفتیم تو پارک نشستیم چندتا پسر افغانی هی میومدن جلو ما ادا اطوارای زشت در میاوردن ما هم اصلا توجه نمیکردیم

چندتا پسر ایرانی نشسته بودن اونورتر و به این افغانیا میخندیدن اصلا هم اهمیت نمیدادن که ما داریم اذیت میشیم آخرش خودم بلند شدم باهاشون دعوا کردم

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به پلیس زنگ می‌زدی همه رو جمع آوری می کردند

حوصله شکایت و کلانتری نداشتم

بیشتر از این پسرای بی غیرت اعصابم خورده

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
احتمالا اون پسرایرونیا کم سن وسال بودن.یاشایدم باشمانبوده منظورشون اون افغانیا

نه کم سن و سال نبودن

دقیقا جلوی ما داشتن اون کارارو میکردن

تففففف به ذاتشون حرومیاخداااااااا من باید اونجا بودددددم اگه اونجا بودم به خدای محمد چنان با مشت میک ...

بخدا دیگه خودم پاشدم دعوا راه انداختم

من کاری به اون پسرا ندارم 

ولی در کل متتظر نباش که بیان ازت دفاع کنن، از اول خودت بلند شو و حقت رو بگیر که این دفعه هم کار درستی کردی

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
الان بی غیرتی مد شده دیگه غیرت وفلان زمان نبودن اینستگرام بود تو دهه های ۶۰ و۷۰

والا قبلا کسی جرئت نداشت به دختری چپ نگاه کنه،الان دارن اذیتت میکنن ولی عین خیالشون نیست

من ک خودم سر یه قضیه دوسال پیش اینقدتنفردارم ازشون که بعضابدون دلیل ازشون میبینم گوشمالی میدم.

نمیگم کارم خوبه ولی خداوکیلی تاحالا ده تا بیشتر به گوه خوردن انداختمشون.چون پروژه های کاری ک من میرم کارگر

افغان بعضیادارن. لامسب خیلی بدن و مذخرف

2810