2777
2789

هرکی خورده تعریف کرده گفتم بهتون یاد بدم البته با سویا چون من بوی گوشتو اصلا تو غذا نمی‌پسندم همیشه با سویا درست میکنم و عالییییی میشه🥺😍همین الان هوس کردمم من البته بخاطر کالری بالاش شاید 2 ماهی یبار درست کنم ولی غذای مورد علاقمه از بس که تعریف از خود نباشه عالییییی درستش میکنم

سلااام بچه ها اميدوارم خوب خوووب باشید امروز گفتم آموزش لازانیا به روش خودم که همه هم خوردن ازش تعریف کردن آموزش بدم اونم با سویا چون من از گوشت خوشم نمیاد بوشو دوست ندارم سویا میریزم خب مواد لازمش :

سویا چشمی میریزم من بستگی داره چند نفرید 

لازانیا یه بسته 500 گرمی، برای 4نفر

قارچ 5عدد بزرگ 

فلفل دلمه 1عدد بزرگ 

پیاز 2عدد متوسط 

فقط ادویه هاش خیلی مهمه دقت کنید!! 

نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری، که شامل زردچوبه و پودر دارچین و زنجبیل و... هست ،اديو خود لازانیا، پاپریکا و مهمتر از همه آویشنش هست کل طعم خوبش به آویشن هستش 

رب گوجه 2 ق غ پر 

واسه سسش :

شیر 2 لیوان 

3 ق غ پر آرد 

روغن یا کره، من روغن مایع میریزم بچه ها طعمش فوق العاده میشه 

، نمک 

فلفل سیاه 

آویشن 

پنیر پیتزا 

پنیر ورقه ای گودا

سس هزار جزيره 

2 ق غ خامه یا اگه نداشتین پنیر خامه ای ویلی هم میتونین بزنین 

، پنیر پیتزا و گودا رو هم واسه توی سس میخوایم هم واسه بین لایه هامون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برای طرز تهیه اش 

اول پیازو تفت میدید با روغن که سبک شه بعدش فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه میکنید یکم که تفت دادید (وقتی قارچو اضافه میکنین میتونید یه ذره آبلیمو بزنید که سیاه نشه زیرشم بلند کنید که آب نندازه ضمناً مواظبم باشین که نسوزه) بعدش همه ادویه جاتی که گفتم اضافه میکنید تفت میدید 3،4 دقیقه بعدش بهش سويارو اضافه می کنید 

5 دقیقه رو حرارت بمونه و تفت بدید که خامی سویا و ادویه ها گرفته شه بعدش رب اضافه میکنید تفت میدید یکم 5،10 دقیقه دیگه بمونه بعدش زیرش خاموش کنید 

برای سسش

اردو با مقداری روغن درحدی مخلوط کنید که حالت روان پیدا کنه رو حرارت بذارید تا اطرافش جوش ریز بزنه بعدش اديش اضافه کنید و 3،4 دقیقه هم بزنید تا بو خامیش گرفته بشه بعدش شیرو کم کم اضافه کنید که نبره یهمو بریزید هم اینکه اردتون گلوله میشه هم ممکنه ببره شیرم بهتره به دمای محیط رسیده باشه بعدم با همزن دستی رو حرارت هم بزنید که یدست بشه 

بعدش خاموشش میکنیم اجازه میدیم یکمی از داغی بیوفته بهش سس هزار جزیره،فلفل سیاه، پنیر خامه ای یا خامه اضافه میکنیم و پنیر گودا وپنیر پیتزا هم اضافه می کنیم همش میزنیم با همزن دستی تا پنیراش قشنگ آب بشن 

سلااام بچه ها اميدوارم خوب خوووب باشید امروز گفتم آموزش لازانیا به روش خودم که همه هم خوردن ازش تعری ...

من میخااااااااااااااام

گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی

بعدم برای لازانیا 

ابو میذاریم جوش بیاد بعد یکم روغن میریزیم ورقة هارو اضافه میکنیم بعد از حدودا 15، 10 دقیقه آبکش میکنیم اگه مثل من از 

لازانیای پیش پخت استفاده می کنید 15 دقیقه بذارید تو آب ولرم یا خشک میتونین بدون گذاشتن تو آب بچینید تو ظرف 

خب ته ظرف مورد نظریکم چرب کنید 

بعدش یکمی از سسی که درست کردین بعدش لایه هارو بچینید یه لایه خمیر لازانیا یکم از، سس سفید هرچی سسش بیشتر خوشمزه تر بعد یکم پنیر مواد سويایی بعد لایه دیگه رو به صورت ضربدری بذارید تا وا نره و به همین ترتیب توش گودا هم بذارید وسط لایه ها، لایه آخر فقط سس، و.پنیر باشه سس همراه با پنیر پیتزا و پنیر گودا تو فر بذارید تا روش طلایی شه و پنیراش، آب شه اگه لازانیا تون ورقه هاشو خشک گذاشتین يعني نپخته هست باید بذارید بیشتر بمونه تا نرم بشه ضمنا در اون صورت اگه سسش بیشتر باشه بهتر هستش و تاماااام، نوش جاان🥰❤️

دستت درد نکنه 

سویا استفاده نکنی بهتره تراریخته و برای اقایون هم اصلا خوب نیست..

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗