yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 820 عنوان بچم تب داره از دیشب 226 بازدید | 22 پست مامانای مهربون ازکجا بفهمم علتش چیه بخدا میترسم بخوابم من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏 1403/07/28 | 03:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامافندق1402 عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 333 صبح ببرش دکتر 😐 اگه با دارو نیومده پایین براش آزمایش مینویسه
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 820 صبح ببرش دکتر 😐 اگه با دارو نیومده پایین براش آزمایش مینویسه نمیتونم ببرم دکتر ازکجا بفهمم ازچیه من فکر میکردم از دندونه من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 820 چند سالشه؟ یکسال و یک ماه من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 820 تب یکی از علت هاش عفونت سرما نخوره؟ چرا چن روز پیش سرماخورده بود اما تب اینا نکرد از دیشب تب میکنه من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
مامافندق1402 عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 333 نمیتونم ببرم دکتر ازکجا بفهمم ازچیه من فکر میکردم از دندونه ممکنه از دندون باشه یا عفونت یا سرماخوردگی دکتر باید تشخیص بده.. تب بیشتر از سه روز خطرناکه
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 820 ممکنه از دندون باشه یا عفونت یا سرماخوردگی دکتر باید تشخیص بده.. تب بیشتر از سه روز خطرناکه دندون تبش زیاده من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
مامافندق1402 عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 333 دندون تبش زیاده استامینوفن دادین؟ شنیدم پیاز بذاری کف پای بچه تبش میاد پایین
پیتزاچیزا عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 931 دندون تبش زیاده قطره استامینوفن بهش میدی؟دست و پاشو با اب ولرم پاشویه کنبذار تبش بیاد پایین
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 820 استامینوفن دادین؟ شنیدم پیاز بذاری کف پای بچه تبش میاد پایین نه ندادم میدم الان بهش من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 820 قطره استامینوفن بهش میدی؟دست و پاشو با اب ولرم پاشویه کنبذار تبش بیاد پایین نه ندادم میدم الان بهش من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
مامافندق1402 عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 333 نه ندادم میدم الان بهش استامینوفن ندادی؟؟؟؟😳 زود بهش بده
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 820 استامینوفن ندادی؟؟؟؟😳 زود بهش بده اخه خوابه دلم نمیاد بیدارش کنمنمیدونم از چیه تب چیکارکنم خدا چطوری ببرمش دکتر من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏