2777
2789
عنوان

ایده میدید برا تولد لطفا

77 بازدید | 18 پست

تولد یه دختر ۶ ساله 

دوس داره همه چیز خیلی خاص باشه کلا طرز فکر و سلایق خاص داره مثل کافه و باغ رستوران و....

ولی یکم دستم خالیه🥲😭در حد ۵۰۰ تومن بیشتر نمیتونم خرج کنم

کلا در مورد همه چیز ایده بدید لطفا

تاج و تم رو که طرحش رو انتخاب کرده 

بقیه چیزا چی؟

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

میلیون دیگه؟

😐۵۰۰ هزار تومن بیشتر نمیتونم خرج کنم عشقم این ماه کلی چک و بدهی دارم

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میلیون دیگه؟

۵۰۰ ملیون داشتم اینجا بودم آخه😂

کیک بادکنک ّپارک.

با آلبوم عکس شیک برای اینکه هروقت عکس انداخت داخلش بزاره.

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
پونصددهزارتومن؟

تولد ۴ نفره خودمون باشیم میخوام بگیرم🤣

این ماه حدود ۲۰۰ ملیون چک دارم دست مردم 

میندازنم زندان😂

ایسگامون کردی

خودم گرافیستم تم تولدش رو با عکس خودش طراحی میکنم ک خاص باشه

بادکنک رنگ قرمزم دارم از قبل حدود ۳۰۰ تا دونه اونا رو باد میکنم

برا ۴ نفر با ۵۰۰ تومن نمیشه تولد گرفت؟🥲بدجور دستم خالیه این ماه تا ۳ . ۴ ماه دیگه 

بعدم دوباره عید میشه بازم تو بدهی میفتم

اهان چهارنفره

آره عشقم

پارسال براش تولد خونوادگی بزرگ گرفتم 

از این ب بعد میخوام کلا ۴ نفره بگیرم تولدا رو

کیک بادکنک ّپارک.با آلبوم عکس شیک برای اینکه هروقت عکس انداخت داخلش بزاره.

ببرمش پارک ازش عکس بگیرم قشنگ میشه ب نظرت؟😍