2777
2789
عنوان

ایده میدید برا تولد لطفا

77 بازدید | 18 پست

تولد یه دختر ۶ ساله 

دوس داره همه چیز خیلی خاص باشه کلا طرز فکر و سلایق خاص داره مثل کافه و باغ رستوران و....

ولی یکم دستم خالیه🥲😭در حد ۵۰۰ تومن بیشتر نمیتونم خرج کنم

کلا در مورد همه چیز ایده بدید لطفا

تاج و تم رو که طرحش رو انتخاب کرده 

بقیه چیزا چی؟

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

میلیون دیگه؟

😐۵۰۰ هزار تومن بیشتر نمیتونم خرج کنم عشقم این ماه کلی چک و بدهی دارم

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میلیون دیگه؟

۵۰۰ ملیون داشتم اینجا بودم آخه😂

کیک بادکنک ّپارک.

با آلبوم عکس شیک برای اینکه هروقت عکس انداخت داخلش بزاره.

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
پونصددهزارتومن؟

تولد ۴ نفره خودمون باشیم میخوام بگیرم🤣

این ماه حدود ۲۰۰ ملیون چک دارم دست مردم 

میندازنم زندان😂

ایسگامون کردی

خودم گرافیستم تم تولدش رو با عکس خودش طراحی میکنم ک خاص باشه

بادکنک رنگ قرمزم دارم از قبل حدود ۳۰۰ تا دونه اونا رو باد میکنم

برا ۴ نفر با ۵۰۰ تومن نمیشه تولد گرفت؟🥲بدجور دستم خالیه این ماه تا ۳ . ۴ ماه دیگه 

بعدم دوباره عید میشه بازم تو بدهی میفتم

اهان چهارنفره

آره عشقم

پارسال براش تولد خونوادگی بزرگ گرفتم 

از این ب بعد میخوام کلا ۴ نفره بگیرم تولدا رو

کیک بادکنک ّپارک.با آلبوم عکس شیک برای اینکه هروقت عکس انداخت داخلش بزاره.

ببرمش پارک ازش عکس بگیرم قشنگ میشه ب نظرت؟😍