2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد 97

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 57 پست
از شماها کسایی که تهوع دارید چطوری آشپزی میکنید من که بیچاره شدم

عزیزم ماسک بزن که بوی غذا رو کمتر بفهمی و پنجره باز کن البته من تهوع زیاد نداشتم ولی ماسک پاسخگو بود برام

سلام . مامانا کارگاه تولیدی داریم که سود حاصله صددرصد صرف نیازمندان میگردد برای همون سود کالاهای تولیدی خیلییی پایینه

این تشک گارد با بالش  بسیار برای نوزاد کاربردی ست  وشیک و چشمگیر برای سیسمونی

با پارچه کتان نخ ترک ضدحساسیت 65 هزارت . و همین کار با همین جنس بالای 110ت در دیگر کانالها عرضه میشود

تنوع کارهامون زیاده خواستین تشریف بیارید کانال نمونه های فوق العاده رو ببینید

@tarhemondegar تولیدی طرح ماندگار

اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این نمونه های مسافرتی دم دستی خیلییی پرفروش بود

تشک مناسب تا 1.5 سال . بالش وتشکچه تعویض با پارچه کتان نخ ترک 55 هزارت

که در کانالهای دیگر فقط  تشکچه تعویض 50 الی 70ت میباشد

اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375

با سلام و عرض ادب

پسر عموم ۱۰ سالشه توی مسابقه رباتیک جرثقیل درست کرده ولی برنده با رای دادن انتخاب میشه . شماره ۱۹ سید عرفان امجدی هست که خواهش میکنم بهش رای بدهید . پس از لمس کانال تلگرام. میتونید روی شماره ۱۹ را لمس نمایید

با تشکر 🙏🙏🙏

@pishrobotclub

سلام خانما 

٢٥ هفته كه تمام بشه اينطوري كه من اطلاع دارم وارد ماه هفت ميشيم ولي دكترم ديروز بهم ميگه نه اشتباه ميكني ، ٢٥ هفته وارد ماه ٦ ميشي و ٢٩ وارد ماه هفت من از ديروز هرچي محاسبه ميكنم و هرچي هم در اينترنت سرچ ميكنم هيچكجا اينو نميگن نظر شماها چيه؟ دكترم درست ميگه؟

سلام خانما  ٢٥ هفته كه تمام بشه اينطوري كه من اطلاع دارم وارد ماه هفت ميشيم ولي دكترم ديروز به ...

والا منم خودم موندم خیلی میپرسم گویا آخر 28 هفتگی  یعنی 6 ماه تمام

از 29 هفتگی 7 ماه شروع میشه

تیکر بارداری نیست..واسه رسیدن به ارزوهامه میشه یه صلوات مهمونم کنید😘😘😘😘