روجا_مامان_سامین مدیر استارتر عضویت: 1389/12/12 تعداد پست: 270 عنوان مامانهای خرداد 97 756 بازدید | 57 پست مامانهایی که خرداد 97 زایمان میکنن بیاین دور هم جمع بشیم ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺑﺪ ﺯﺷﺖ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺯﯾﺒﺎ ،ﻓﻘﯿﺮ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﻏﻨﯽ ،ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﺕ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ .ﺑﻪ ﺗﻮ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺣﻖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺲ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﻭ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻋﻤﺮﺕ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ ﻓﻘﻂ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ ﻣﻬﺮ ﺑﻮﺭﺯﯼ ﻭﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺎﺷﯽ 1396/08/15 | 13:22 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
74shirin عضویت: 1396/06/16 تعداد پست: 3378 سلام عزیزم من ۲۹اردیبهشت اردیبهشت زایمان میکنم.شما چند ماهتون هست
روجا_مامان_سامین مدیر استارتر عضویت: 1389/12/12 تعداد پست: 270 من داخل 8 هفته هستم ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺑﺪ ﺯﺷﺖ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺯﯾﺒﺎ ،ﻓﻘﯿﺮ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﻏﻨﯽ ،ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﺕ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ .ﺑﻪ ﺗﻮ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺣﻖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺲ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﻭ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻋﻤﺮﺕ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ ﻓﻘﻂ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ ﻣﻬﺮ ﺑﻮﺭﺯﯼ ﻭﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺎﺷﯽ
روجا_مامان_سامین مدیر استارتر عضویت: 1389/12/12 تعداد پست: 270 شما سونو رفتین ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺑﺪ ﺯﺷﺖ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺯﯾﺒﺎ ،ﻓﻘﯿﺮ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﻏﻨﯽ ،ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﺕ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ .ﺑﻪ ﺗﻮ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺣﻖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺲ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﻭ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻋﻤﺮﺕ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ ﻓﻘﻂ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ ﻣﻬﺮ ﺑﻮﺭﺯﯼ ﻭﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺎﺷﯽ
niloofar1 عضویت: 1391/11/05 تعداد پست: 3192 منم هستم اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
روجا_مامان_سامین مدیر استارتر عضویت: 1389/12/12 تعداد پست: 270 ملی جان ان شالله به سلامتی باردار می شد ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺑﺪ ﺯﺷﺖ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺯﯾﺒﺎ ،ﻓﻘﯿﺮ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﻏﻨﯽ ،ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﺕ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ .ﺑﻪ ﺗﻮ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺣﻖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺲ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﻭ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻋﻤﺮﺕ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ ﻓﻘﻂ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ ﻣﻬﺮ ﺑﻮﺭﺯﯼ ﻭﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺎﺷﯽ
monir31 عضویت: 1390/09/02 تعداد پست: 306 سلام دوستان قدم نورسيده ها مبارك خدا یا خودت مراقب میوه عشقم باش. الههههههههههههی امین
روجا_مامان_سامین مدیر استارتر عضویت: 1389/12/12 تعداد پست: 270 بچه ها بیاین از وضیعتتون بگید کسی ویار داره ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺑﺪ ﺯﺷﺖ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺯﯾﺒﺎ ،ﻓﻘﯿﺮ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﻏﻨﯽ ،ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﺕ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ .ﺑﻪ ﺗﻮ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺣﻖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺲ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﻭ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻋﻤﺮﺕ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ ﻓﻘﻂ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ ﻣﻬﺮ ﺑﻮﺭﺯﯼ ﻭﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺎﺷﯽ
سادات_بانو_هستم عضویت: 1396/04/25 تعداد پست: 1237 نی نی منم خردادیهبچه ها جنسیت نی نی هاتون مشخص نشده؟