2777
2789
عنوان

دوران بعد زایمان

115 بازدید | 12 پست

سلام مادران محترم 

میخواستم کمکم کنید لطفا.

بچم الان ۱۵ روزش هست من و همسرم خونه مادر ایشون هستیم.

چند تا مشکل دارم اینکه چجوری بریم خونه خودمون مادرشون راضی نیست میگه تا دو سه ماه وایستید.

بعد نمیذاره خانومم رو پای خودش وایسته و کارای بچه رو انجام بده خودش انجام میده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه والدین کودک باید اینقدر اقتدار داشته باشن بتونن تصمیم بگیرند.

بگید ما تصمیمتون هست بریم منزل خودمون

تا خانمم خودش راه بیفته

شما تمایل داشتی گه گذاری سر بزن.

قطها اسلحه درنیمارخ شلیک کنه بهتون ک نه باید بمونید✌️

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

پدر محترم الآن رحم خانم شما یه زخم داره اندازه یه بشقاب پیش دستی. تا ۴۰ روز طول میکشه اون زخم خوب بشه چون استراحت تو این دوران باعث سلامت موندن خانمت در سالهای بعده.

عجیبه که سخته استراحت کردن و کمک به خانمت رو ببینی.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

تا روز ۴۰ خب بمونین.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

فقط میتونم بگم خوشبحاااااااااال همسرتون ،خدا حفظش کنه مادرشو 

ولی بنظر من با همسرتون یواشکی حرف بزن بگو من پیش اینا معذبم ،نمیتونم خوب تو و بچه رو ببینم ،بیا هفته یه شب و روز بریم خونمون ،اگه راضی شدن یه روز برید خونتون دوباره بقیه روزا بیاریدش خونه مادرش

واااا چتونه واقعا

من بعداززایمان اومدم خونه خودم

مادرمم دوسه روزبود بعدش چون افسردگی داستم دوروزم من رفتم خونه مادرم

همه چی دوهم همون دوروزاول یادگرفتم

گفتم مهمون میادبایدپذیرایی کنیم به مادرم زحمت وخرج ندم

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

ممنونم که وقت گذاشتید.

بحث راحت بودن من نیست اصلا.هیچ موقع به خاطر راحت بودن خودم نمیخوام خانومم اذیت بشه. من الان ۳ ماه هست چون باردار بود همسرم اینجا هستم.

فقط یه مشکل دارم اینکه من سالهاست دارم در مورد تربیت فرزند مطالعه میکنم چون واقعا عشق بچم.اینکه بعد از تولد باید فقط مادر بهش رسیدگی کنه و بقیه از مادر پرستاری کنن.چون خیلی تو روند تربیت فرزند مهمه.۴۰ درصد شخصیت بچه تو ۳ سال اول شکل میگیره.