2777
2789
عنوان

کسی هست مشکل ماورایی داشته باشه

107 بازدید | 9 پست

افرادی که رفتن پیش دعانویس شرک به خدا ورزیدن و از جن کمک خواستن و توضیح کامل میذارم که چه کاری کردم منظورم از تاپیک کسانی هستن که مشکل ماورایی دارن و پیش دعانویس نرفتن 

اول یه توضیح کامل بدم 

جن چهار نوع هستن هر کدوم یه نوع عنصر دارن و فقط انسان چهار عنصر هست 

دعای سوزوندنی جنای عنصر اتیش و به بند اتصالتون وصل میکنه

دعای دفن کردنی جن عنصر خاک 

دعایی که به جایی وصل میکنن که هی تکون بخوره جن عنصر باد و

دعایی که میریزن داخل اب میدن به یکی بخوره جن عنصر اب

و حالا این دعارو مینویسن چطور میشه که فعال میشه؟

وقتی دعارو میدن به طرف میگن یکاری بکن مثلا این دعارو دفن کن تو‌‌ قبرستون وقتی طرف این دعارو میره دفن میکنه یا میسوزونه تا اونکارو میکنه یه جن که اصلا تو دنیای خودشه با کسی کاری نداره و ازون محیط داره رد میشه سریع کشیده میشه با سرعت داخل یه حصار و اصلا ممکنه اون جن بچه باشه وقتی می افته تو حصار از دنیای خودش انگار پرت میشه یجایی که ... و اصلا نمیدونه خودش کجاست و مجبوره کاری که براش اومده رو انجام بده این چیکار میکنه؟ اول رو بند اتصال الهی شخصی که دعا گرفته و کسی که دعا داده و مثلا دعای محبتی گرفته شده به بند اتصال اون شخصی که براش دعا گرفته شده هم وصل میشه

و حالا اگه کاری که براش اومده رو انجام نده چی میشه؟ اون حصار دعا هی تنگ تر و تنگ تر میشه تا اینکه اون جن میمیره

و اون جنم خانواده داره وقتی میبینه یهو مثلا برادرش کنارش نشسته بود نیست غیب میشه صد درصد میره سراغ کسایی که اونکارو کردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا تاپیک رو قفل کردین؟

درست نیست وقتی داره تبادل نظر انجام میشه تاپیک ذو قفل کنید

از اینهمه کامنتی که گذاشته بودین

۶. امام علی (علیه‌السلام) فرموده‌اند: پاداش رزمنده شهید در راه خداوند، بالاتر از پاداش انسان پاک‌دامنی نیست که توان انجام گناه را دارد ولی خود را آلوده نمی‌سازد. انسان پاک‌دامن، نزدیک است که فرشته‌ای از فرشتگان الهی گردد. (نهج‌البلاغه، حکمت 474)

خب اینجا اسم زن نیورده گفته انسان

یعنی شامل مرد هم میشه

7- پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند: زنان خود را با پوشش اندام و جسم، از دیدار نامحرمان باز دارید، که زنان هرچه پوشیده‌تر باشند، سعادتمندتر هستند. (سفینه البحار، ج 2، ص 298)

8- پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند: برای زن، سزاوار نیست که هنگام بیرون رفتن از خانه‌اش، لباسش را جمع و فشرده کند. (محمد محمدی اشتهاردی، پوشش زن در اسلام، ص 19 )

9- امام صادق (علیه‌السلام) فرموده‌اند: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد 30، ص 5181)

10- امام صادق (علیه‌السلام) فرموده‌اند: در مورد زینت‌هایی که جایز است زن در مقابل نامحرم ظاهر کند، صورت و کف دو دست است. (بحار، ج 104، ص 33 / قرب الاسناد، ص 40)

امام علی (علیه‌السلام) فرموده‌اند: پاداش رزمنده شهید در راه خداوند، بالاتر از پاداش انسان پاک‌دامنی نیست که توان انجام گناه را دارد ولی خود را آلوده نمی‌سازد. انسان پاک‌دامن، نزدیک است که فرشته‌ای از فرشتگان الهی گردد.

11- رسول خدا (ص) فرموده‌اند: هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است؛ و همچنین زر و زیور خود را در منظر و دیدگاه غیر شوهر نمی‌گذارد و در غیاب شوهر، خود را خوشبو نمی‌کند که اگر چنین کند، دینش را تباه و خدا را به خشم آورده است. برای زن، جایز نیست مچ پا را برای مرد نامحرم آشکار سازد و اگر مرتکب چنین عملی شد، اول اینکه: خداوند سبحان همیشه او را لعنت می‌کند. دوم اینکه: دچار خشم و غضب خداوند بزرگ می‌شود. سوم اینکه: فرشتگان الهی هم او را لعنت می‌کنند. چهارم: عذاب دردناکی برای او در روز قیامت آماده شده است. (مستدرک حاکم، ج 2، ص 549)

12- پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند: بهترین زنان شما، زنی است که برای شوهرش، آرایش و خودنمایی کند، اما خود را از نامحرمان بپوشاند. (بحارالانوار، ج 103، ص 235)

در اینجا هم به ۷مورد اشاره کردین

در مورد پوشش زن حرف زده  همون چیزی که من اول گفتم

پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند: کسی که نظر به نامحرم را از خوف خداوند ترک کند، خداوند به او ایمانی عطا می‌کند که شیرینی آن را در قلبش می‌یابد. (الحکم الزاهره، ج 1، ص 301)

پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند: هر که عاشق شد و عفت پیشه کرد و در همین حال از دنیا رفت، اجر شهید را دارد.

(کنزالعمال، ح 7000 )

این اجر شهید شامل مرد هم میشه

ننوشته زن نوشته هر که

اینا اکثرا حدیثه و روایته

چند در صد زنها و دختران توسط خویشاوند و خانواده و نزدیکان خودشون مورد تجاوز قرار میگیرن؟

میدونستید اینو ؟

چطوری شما سرچ زدید، خوندین ولی خبر ندارید

کلی آمار تجاوز توسط برادر، پدر، عمو، دایی بسیار زیاد شده

بارداریهایی که اتفاق افتاده از تجاوز پدر

فاجعه خیلی بالاتر از این چیزاست

میتونم بپرسم چندسالتونه؟

مشحص یا سنش کمه یا از این سن بالاهاییه که تو مغزش چیزایی کردن ظوظی وار تکرار میکنه،تاپیک زده به اهل سنت و اغتقاداتشون توهین میکنه ،دیگه فک کن دغدغش در چ حده

کچی کورد🪷☘️