2777
2789
عنوان

درمان تنگی تنفس نوزاد اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 89 پست
خوب توخونتون کسی سرما نخورده شاید تازه سرما خورده با فرنی همراه شده

چرا اتفاقا دختر کوچیکم پریروز مریض بود بردیمش دکتر ....خداخیرت بده حتما مریض شده اخا ما اصلا حساسیت اینا نداریم تو خانواده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اتفاقا دختر کوچیکم پریروز مریض بود بردیمش دکتر ....خداخیرت بده حتما مریض شده اخا ما اصلا حساسیت ...

هوای خونتو مرطوب کن. اگه بخور داری روشن کن اگه نه کتری چیزی اب کن بزار رو شعله کم بجوشه  حواست باشه ابش نخشکه. کتری بسوزه اگه احتمال میدی خوابت میبره نکن این کارو. .

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
هوای خونتو مرطوب کن. اگه بخور داری روشن کن اگه نه کتری چیزی اب کن بزار رو شعله کم بجوشه حواست باشه ...

نه نمیخوام اینجکری که اینجا ترسوندن دیگ خوابم نمیبره تاصبح ببرمش دکتر 

بله عصر نزدیک ساعت ۶

ب احتمال ربطی ب فرنی نداره. .

ان شالله زود خوب میشه. 

انقدم نگران نباش. شکر خدا بچه هات بزرگن  ناراحتی نداره. خدای نکرده زبانم لال. مشکلی ام پیش امد. میتونین باخودتون ببرید  خدا کمکتون میکنه نگران نباشید. .

این که خداروشکر. بخیر گذشت ان شالله ولی. اگر خدای نکرده در شرایط اینجور بودید  اخرین چیزی که بهش فک میکنید خواب بچه هاست. ی شماره ازانس تو خونه داشته باشید یا زنگ بزنید اورژانس سریع نیرو اعزام میکنن. خونسرد باشید تا بهترین حرکت و انجام بدید. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
استاتر تا الان چه غذا کمکی بهش دادی آخه تعجب کردم ۸ ماهش هست تازه فرنی بهش دادی

غذا بهش گوشت رو خالی میزارم میپزه ازابش بهش میدم توش هم یه ذره نون میریزم حالت شل باشه بهش میدم اونو خوب میخوره ....یب زمینی رو با سینه مرغ میزارم میپزه و میکسش میکنم حالت فرنی بهش میدم اینم خوب میخوره ....بیسکدییت مادرهم با جوش حل کنم میخوره  .سیب پخته  له شده میخوره ...اب سیب چند دفعه دادم بهش ..زرده تخم مرغ هم در حد کم چندباردادم  

نه نمیخوام اینجکری که اینجا ترسوندن دیگ خوابم نمیبره تاصبح ببرمش دکتر

باور کن مام ب اندازه. شما ترسیدیم. یک ان خودمو گذاشتم جای شما. واقعا. استرس گرفتم. منم شرایطم مث شماست. غریبم و تازه بچه اهامم کوچک تر ازبچه های شمان 

ب احتمال ربطی ب فرنی نداره. .ان شالله زود خوب میشه. انقدم نگران نباش. شکر خدا بچه هات بزرگن ناراحتی ...

باشه ممنونم ..من دوتا بچه هامو خودم به گمک خدا بزدگشون کردم کسی کمکی بهم نداده این نوزادم یکم سختی کشیدم تو بارداری  .بارداریم سخت بود کلا یه ذره که رفتارش مشکوک میشه من دست وپامو گم میکنم نمیدونم چکارکنم خداهست کمکم میکنه

باور کن مام ب اندازه. شما ترسیدیم. یک ان خودمو گذاشتم جای شما. واقعا. استرس گرفتم. منم شرایطم مث شما ...

اره خدا نکنه کسی بچش اوتجوری بشه که نتونه کاری کنه  خدا به داد همه برسه معدرت میخوام ترسیدید

ولی همیشه. اینجور مواقع زنگ بزنید اورژانس. اولین اقدامتون باشه. من یسری بچه ام شیر میخورد بعد انگار نوع تنفسش عوض شد. گلوش نپریدهدبود ولی اگار توی مری یا نای گیر کرده باشه و اب دهنش و که قورت میداد. ی صدایی میداد و ب صرفن افتاد. نصف شب زنگ زدم. اول ادرس پرسید بعد گفت حالا بچه رو چطوری رخوبون رو دست چطوری بزن پشتش و. ....منم هی همه رو انجام میدادم. پشت تلفن مدامم تاکید داشت که ماشین بفرسته که. یدفعه نفس دخترم برگشت و گفتم و کنسل کرد. 

باشه ممنونم ..من دوتا بچه هامو خودم به گمک خدا بزدگشون کردم کسی کمکی بهم نداده این نوزادم یکم سختی ک ...

خدا همیشه حافظ و پشتیبان خودتون و بچه هاتون باشه. 

خداروشکر که بخیر گذشت 

استاتر تا الان چه غذا کمکی بهش دادی آخه تعجب کردم ۸ ماهش هست تازه فرنی بهش دادی

فرنی نمیخورد دیگ بهش ندادم خودم که ارد برنج درست کردم گفتم درست کنگ شاید خورد اتفاقا هم خورد وای الان اونجوری میکرد تترسیدم یکم اومدم اینجا بپرسم  .. یبارهم اب پریده بود گلوش خس خسمیکرد زنگ ردم به اورژانس گفت ببر دکتر  الانم زنگ زدم گفتن بهتره ببرید دکتر یا بدترشده بعشون اطلاع بدم و مدتم چکش کنم  

اره خدا نکنه کسی بچش اوتجوری بشه که نتونه کاری کنه خدا به داد همه برسه معدرت میخوام ترسیدید

خواهش میکنم خدا همه بچه هارو برا مادراشون نگهداره. 

تقصیر شمام نیست. مادر مادره دیگه چه برا بچه خودش چه یکی دیگه. تا چیزی میشه استرس میگره. چه برابچه ای که بغلشه چه برا بچه کس دیگه پشت گوشی. .

2810