سلام به پسر ۸ماههم فرنی درست کردم با ارد بدنج ایرانی که خودم درست کرده بودم دادم الان انگار نفسش،بالا نمیاد به زور نفس میکشه و خس خس میکنه نمیتونم برم دکتر امکان مراجعه نیست چکارکمم کسی میتونه راهنمایی بده لطفا تنهام
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
الان دندوناش در اومده که هیچ ممکنه سرماخورده باشه بیدارش کن ببین وضعیتش چجوری بازی میکنه بی تابی می ...
بله چهارتا دندون داره ...چشم...من نمیدونستم که اینجوری میشه اینقدر بیخیال نیستم که بچمو نبرم دکتر ..گفتم بپرسم اگه واقعا حساسیت باشه خوب تجربه داشته باشن میگن بهم تا دکتر ببرم یا دکتر بیاد خودم اون مراقبتهارو انجام بدم
اگه احتمال سرما خوردگی میدی. ی ظرف اب کندبزار بجوشه هوای خونه مرطوب بشه بچه های دیگه ات چند سالشونه
یکی ۶ یکی هم ۱۰ ..خوابن .همسرم امشب نیست مسافر برده شهرستان اینجا تنهام خونمونودربست هست صاحب خونه یا همسایه که اشنا باشه نیست ندارم فامیل واشناهم دور هستن متاسفانه خودم هستم و خدا