2777
2789
عنوان

درمان تنگی تنفس نوزاد اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 89 پست
برنجو شستم دوروز خیس کردم بعد خشک کردم اسیاب کردم عصر بهش درست کردم دادم بخوره اولین بارش بود قبلا ...

عصر دادی؟ مردم استرس دختر

شاید سرما خورده یا بینیش پر شده نگاه کن اگه پره با پنس تمیز کن 

دیوونه ای به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه احتمال سرما خوردگی میدی. ی ظرف اب کندبزار بجوشه هوای خونه مرطوب بشه 

بچه های دیگه ات چند سالشونه

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
یک دفعه برای قلبم زنگ زدم حالم بد بود خودم گفتم نیایند گفتم بهشون حتما الان می رم درمانگا ...

بله هم کامل راهنمایی میدن هم همزمان ادرس میگیرن که نیرو اعزام کنن 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
نه خانمها کبود اینا نشده فقط خس خس داره نفس میکشه دمای دست و پاش یکم داغ شده

اد شالله که خیره.  مراقبش باش.  حواستو جم کن. 

نه خانمها کبود اینا نشده فقط خس خس داره نفس میکشه دمای دست و پاش یکم داغ شده

الان دندوناش در اومده که هیچ 

ممکنه سرماخورده باشه بیدارش کن ببین وضعیتش چجوری بازی می‌کنه بی تابی می‌کنه یا نه 

آب کنارت باشه برای تب اگه دیدی تب داره شدید میشه بهش دوبرابر وزنش شربت بده 

ایشالا که چیزی نیس

الان دندوناش در اومده که هیچ ممکنه سرماخورده باشه بیدارش کن ببین وضعیتش چجوری بازی می‌کنه بی تابی می ...

بله چهارتا دندون داره ...چشم...من نمیدونستم که اینجوری میشه  اینقدر بیخیال نیستم که بچمو نبرم دکتر ..گفتم بپرسم اگه واقعا حساسیت باشه خوب تجربه داشته باشن میگن بهم تا دکتر ببرم یا دکتر بیاد خودم اون مراقبتهارو انجام بدم 

اگه احتمال سرما خوردگی میدی. ی ظرف اب کندبزار بجوشه هوای خونه مرطوب بشه بچه های دیگه ات چند سالشونه

یکی ۶ یکی هم ۱۰ ..خوابن .همسرم امشب نیست مسافر برده شهرستان  اینجا تنهام خونمونودربست هست صاحب خونه یا همسایه که اشنا باشه نیست ندارم فامیل واشناهم دور هستن متاسفانه خودم هستم و خدا

بله چهارتا دندون داره ...چشم...من نمیدونستم که اینجوری میشه اینقدر بیخیال نیستم که بچمو نبرم دکتر . ...

حق داری عزیزم 

ولی یوقتایی اصلا فرصت نظر خواهی نیست باید در لحظه بهترین تصمیم رو بگیری  

اشکال نداره ماعم بلد نبودیم کم کم یاد میگیری

خدا بچتو حفظ کنه🤍

2810