2777
2789
عنوان

درمان تنگی تنفس نوزاد اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 89 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه به بچه ۸ ماهه فقط شیر نمیدن ؟!

نخیر بچه از ۶ماهگی عدا کمکی میخوره

و گفتن ک بهش فرنی دادن و ممکنه به برتج واکنش نشون داده

تنگی نفس و خس خس سینه از علایم هشداره ک سریعا باید بره بیمارستان درک نمیکتم خونسرییشو

شاید پول هم نداره !

اخه من برداشتم این بود که حتی زنگم نزده اورژانس سوال کنه میگه  اونا میگن ببر دکتر 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
خب ارد برنج همون برنجه تو۸ ماهگی مگه میدن ؟

برنج محلی وآرد میکنند بله فرنی وحریره باهاش درست میکنند اشکالش چیه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اگه مطمئنی آرد برنج بوده که گلوتن نداره ولی اگه قاطی داشته باشه با ارد گندم ممکنه گلوتن داشته باشه.

برنجو شستم دوروز خیس کردم بعد خشک کردم اسیاب کردم عصر بهش درست کردم دادم بخوره  اولین بارش بود قبلا بهش بیسکوییت مادر میدادم هیچیش نمیشد الان خس خس داره سینش و خوابییده انگار که دماغ ادم کیپ میشه اونجورشده نفس میکشه گریه اینا نمیکنه چون دیدم حالت معمولیش نیست گفتم اینجا بپرسم ببینم کسی اینحوری شده یانه   نمید نستم که حساسیت کرده  زنگ زدم به اورژانس گفت بیدارش کن و اب بده بهش و اگه شدید شد ببرَ دکتروبا مادرارتباط باش فعلا شدید نشده همونجوری هست ودکتر امکان مراجعه ندارم همسرم خونه نیست دوتا بچه دیگ دادم خوابیدن  اگه به صبخ برسونم خوب میشه خدایا کمکم کنه دعا کنید 

2810