2777
2789

ب ابلفض خسته شدم از خونه مامانم طلسم یهودیه پیدا کردیم برا بسته شدن بخت خواهرم نوشته بودن چیکار کنیم هی مینویسن اینا نمیزارن خواهر من ازدواج کنه ب حق علی هرکس با آیندش بازی میکنه عزای بچش رو ببینه ب روز سیاه گرفتار بشه جنازه عزیزش رو تو زمین تیکه هاش رو جمع کنه خدا مرگ همه ی عزیزاش رو ب چشمش بیاره شوهرش تو اتیش بسوزه دلش خون بشه ایشالا

تو تبریز کسی رو میشناسین معتبر باشه اینو باطل کنه؟

یه صلوات بفرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ملکان،خوشه مهر.اونجا یه سیدی هست کارش درسته.

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

تو تبریزم نام و نشونی ندارع شماره تماس؟ واقعا معتبره؟

نه من فقط اسم روستارو میدونم،بله 

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

شماره نداره ز بزنیم بهش؟

داره ولی اینجا بدم میان مبگن تبلیغه فلان کاربریمو دوس دارم 🤍😂

اینم من پیدا کردن شهرتم رو نوشتن

آبرو رفتن در به در شدن طلاق گرفتن کتک زدن؟😐و محبتش به یکی دیگه

محمدرضا اسم شوهرته؟

2810