2777
2789
عنوان

خانمای تبریزی تورو قرآن ی لحظه بیاین😭🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 56 پست
سلام عزیزم میشه درخواستو قبول کنی

درخواستب برام نیومده عزیزم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

همینی که گفتی دقیقا کجاست و چه نتیجه ایی ازش دیدی؟

ما فقط برای دعای ضامن نامه رفتیم پیشش گفتم شاید باطل سحر هم بکنه

فیضیه بری از هر کی بپرسی آدرس خونشو میدن بت

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خودشه،یا اسمشون ابراهیم‌بود یا فامیلیشون ابراهیمه،منو نامزدم جدا شده بودیم به طرز معجزه آسایی ول ...

خداروشکر مشکلاتتون حل شده 

من یه بار رفتم ده ،دوازده سال قبل 

روی یه پیرهنی دعا برای باطل کردن جادو نوشت و گفت بپوش

و روی دیس چینی دعا نوشت داد

گفت یه پسر دارم ارتشی هست ،پانزده روز بعد بیا تا اونم بیاد 

بشی عروسم 😂

من ترسیدم واقعیتش و دعاها رو انجام ندادم و البته مشکلم هم حل نشد 

زمانی بود که رفت مکه 

خداروشکر مشکلاتتون حل شده من یه بار رفتم ده ،دوازده سال قبل روی یه پیرهنی دعا برای باطل کردن جادو نو ...

آره هنوزم همین کارارو میکنه.

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

به تلفن جواب میده ؟برای منم شمارشو بفرست لطفا

آره میده

شماره نمیدم آخه فک میکنن تبلیغ میکنم تعلیق زاد میشم

اهل کجایی مگه؟

درخواست دوستی فرستادم من آذربایجانی هستم

درخواستا کار نمیکنه کلا عزیزم

کدوم شهر؟

آخه بگم اینجا ؟ گوگان هستمباورت میشه من هر دری زدم مشکلم حل نشد و خیلی مشکلات دیگه هم اضافه شد

مشکلت چیه عزیزدلم؟

2810