2777
2789

چی خوبه 

صورتم داغونه لااقل‌ بپوشونه‌ جوشامو‌ خسته شدم چی کار کنم تور خدا بگید روم نمیشه برم بیرون جای جوش دارم یه عالمه  همه اش گریه می کنم هیچی خوبم نکرد 

ضد آفتاب مدیسان‌ میزنم می گن‌ سنگینه‌ خوب نی جی بزنم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
سان سیف رنگیش میگن خیلی خوب کاور داره من رنگی سولاریس میزنم رنگیه‌ولی کاور زیادی نداره ی ذره رنگ‌پوس ...

بده سان‌ سیف برای پوست ؟ اگه بده نزنم نمی‌دونم چرا هیچکی نمیاد راهنمایی کنه 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سان سیف رنگیش میگن خیلی خوب کاور داره من رنگی سولاریس میزنم رنگیه‌ولی کاور زیادی نداره ی ذره رنگ‌پوس ...

ممنونم که گفتین ❤️

ن کسایی معرفی کردن ک مطمعنم ب فکر سلامت پوست هستن

پس استفاده کنم خیلی ازت ممنونم 

اخه پریم‌ گرفتم‌ نزده میره 

حالا اینم می‌خواد دوباره بخرم ولی میترسم میگم نکنه جوش خام از این کرمه‌ 

فقط اینکه ببخشید با چی پاک می کنید شما ؟ با صابون یا شامپو‌ بده ؟ 

سولاریس عالیه سولاریس بزن اسی

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
پس استفاده کنم خیلی ازت ممنونم اخه پریم‌ گرفتم‌ نزده میره حالا اینم می‌خواد دوباره بخرم ولی میترسم م ...

پریم باعث جوش میشه و این ک اصلا محافظت در برابر افتاب نداره 

من اول با میسلار پاک میکنم بعد با شوینده دیپ سنس خیلی ملایمه میشورم

اخه کاور نداره، میخاد جوشاش پوشونده بشه

نه کاور نداره  خوب همون پرایمری سان سیف بزن  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....