2777
2789

حامی مالی ندارم کارمند کارم خوب ولی زیاد 

دلم میخواست خانه دار بود یا گالزی نقاشی داشتن (نقاشم هستم) اینقدر محیط اداری آدم اداری نبود فکر برای خودم بود ی مقدار زندگی میکردم نه تز صبح تا بعدظهر سرکار بعد تا میام کار کنم ده یازده شب بابد بخوابم فردا برم سرکار

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در کنار کارت شروع کن نقاشی هم بکش، چند ماه اگه روش وقت بذاری و پس انداز کنی آروم آروم میتونی گالری خ ...

میگشم ولی وفت نمیشه تاشش سرکارم

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

منم مثل شما

۳سال کار کردم از ده صبح تاده شب دوشیفت.مثل ربات شده بودم.یه ماهه استعفادادم.همش خونه ام.دلم نمیخواد برم بیرون.اما خب تا کی!!خسته کننده میشه خونه ام.ولی دلم نمیخواد برای کسی کار کنم.اما ایده ای ندارم واسه استارت کارخودم

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

باور کن کار کردن خودش یه نعمت بزرگه یه موهبته از خیلی از مسائل بیهوده نجاتت میده فکرتو آروم میکنه من حتی یه جمعه رو هم به زور خونه رو تحمل میکنم خسته کننده اس ولی خستگیش لذت بخشه به آدم حس مفید بودن میده

2810