2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم برای هزینه هام

360 بازدید | 37 پست

سلام من عقدم 

امسال دانشگاه ثبت نام کردم بعد یه قسمتی از شهریم مونده 

ک نصفشو مادر پدرم دادن 

ب شوهرم میگم نصف دیگشو بده میگه ندارم خودت میدونی ک 

داریم خونه میسازیم همه هزینه هاش با شوهرمه 

داره کالاهاشم میخره ۹تیکه کالا با اونه 

هیچ پشتیوانه از طرف پدر و مادرش نداره 

اگه کمکم بکنن خیلی ناچیزه 

من میگم اگ مهم باشه از یچیزی میزنی میدی بهم

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگه براش مهمه باید یه کمک کنه مگه چقدره شهریه دانشگاهت؟

یک و نیم دیگه مونده

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
خورد خورد بگیر ازش بریز به حساب دانشگاه اگر بشه

ترم اولم باید کامل بریزم

نه دیگه گناه دارهمی تونید مامان بابا بدن تا برید سر خونه زندگیتون

اخه روی اوناهم فشاره سرکار هم ن بابام ن شوهرم نمیزارن ک برم

عجب 

بیچاره را با گاو شیر ده اشتباه گرفتید 

(البته اگر واقعا درآمدش کمه اگر در توانش باشه میشه وظیفه ش )

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

مهربونای سایت لطفا ۳ نفرتون 

تاپیک داستان های من و زن دایی رو گزارش بزنید 

شخصیه میخوام حذف بشه 

هر کی گزارش زد لایکم کنه مرسی 🌹

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
یکو نیم ملیون؟ اینکه دیکه چیری نیست شوهرت باید بده اگه اینو نده چن سال دیکه چطوری میخاد بقیه خاسته ه ...

ماهی سی تومن اگه کار میکنه سی و دو تومن قرض و قوله داریم برای خونمون اون خیلی رومون فشار اورده

2810