2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم برای هزینه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 37 پست
ای بابا خب از پدرت بخا بده دیگه دو ملیون چیزی نیست که به خاطرش بهم بریزی

مهم اینه ک نمیده 

نمیدونم چیکار کنم الان

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک و نیم رو از یکی قرض بگیر فعلا. کتاب های تست و اینا اگه داری بزار دیوار دست دوم میخرن

بعد دوسال دارم میرم دانشگاه هیچی ندارم

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
بزور ازشون بگیر😁 نه شوخی میکنم راستی خودت چرا کار نمیکنی؟

خودم ک سالن کار میکنم کم و بیش دوهفتس ک بیکارم موندم دیگه

خب یک و نیم واقعا پولی نیست ولی من درک میکنم شوهرتو. خونه ساختن خیلی این زمونه سخته. گناه داره طفلک. به نظر من یکی از وسایل غیر ضروری جهیزیه ات را بفروش پول دانشگاه را بده . 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
خب یک و نیم واقعا پولی نیست ولی من درک میکنم شوهرتو. خونه ساختن خیلی این زمونه سخته. گناه داره طفلک. ...

ممنون گلم

واژه همسر در عامیانه یعنی همراه و پشتیبان

دراین روزهای سخت شما نشون میدید که ایا رفیق خوبی برای شوهرتون هستید؟

شوهر شما حتی درامدبالایی داشته باشه بخاطر ساخته خونه درفشار از طرفی خرج عروسی و خرید طلا و ارایشگاه لوازم و....

پس بهتر کمی مراعات کید

مطمٸن باشی ایشون شمارودوست دارند اگه دوست نداشتن حاظر به ساخت خونه نمیشدند و خودشون رو غرق در قرض نمیکردند

شما به پدرو مادرت میگین که تو سختی افتاده ولی این حرف و به همسرت نمیگی 

درست یک و نیم میلیون چیزی نیست اما برای کسی که خونه میسازه خیلی کمی تو زندگی مراعات کردن باعث نمیشه طرف مقابل پروبشه اتفاقا این نشون دهنده همراه بودن همسر