2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم برای هزینه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 37 پست
عجب بیچاره را با گاو شیر ده اشتباه گرفتید (البته اگر واقعا درآمدش کمه اگر در توانش باشه میشه وظیفه ش ...

درامدش خوبه قرضاش زیاده

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه رو داره آماده میکنه همه کالاها هم انداختی بهش عروسی و مقدماتش هم هست کمی درک کن زن

توی شهر ما رسمه عزیزم

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
اخه روی اوناهم فشاره سرکار هم ن بابام ن شوهرم نمیزارن ک برم

اگه نميذاره سركار بري بايد خودش بده 

حالا ١ و نيم چيزي نيس روش فشار هست اگه ميتوني خودت يجوري جورش كن اول زندگي بخاطر اينچيزا ناراحتي درست نشه 

بی انصافیه واقعاخودت میگی وسیله میگیره خونه میسازه بش فشارنیارمم پول شارژموازشوهرم نمیگیرم مگ خودش بفرسه سخت نگیردرسته میتونه ازیه جاکم کنه بده ی شماولی ب اینم فک کن ک اونم از،ایندتون کم میاد

سکوت دربرابربعضی حرفاچقدزیباست وقتی قراراست پاسخ راخدابدهد(🤫یک دیقه سکوت برای روزهای شیرین کودکی ک هرگزبازنخاهدگشت)🌺نامزد،دارم وباوجودهمه مشکلای کوچولوبازم خیلی دوسش دارم عشقمه و8سال بی دلیل پاش نموندم.گاهی مث الان ب قدری دلم واسش تنگ میشه ک میخام فق باش حرف بزنم وپیشم باشه بیمعرفت من سرش شلوغه وقت خالی نداره1403/4/1

اون بیچاره داره همه جاشو جر میده خونه زندگی بسازه نه تیکه جهازم ک باید بگیره خب چیکار‌کنه

یکم درک کنی بد نیست به قران

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

واقعا وظیفه همسرت نیست بده..حالا بعد عروسی یه چیزی،،ولی الان عقدی و خانوادت باید بدن.

من کل جهیزیه را بابام گرفت فقط یه تلوزیون همسرم خرید..با این حال شهریه دانشگام بعد عروسی هم بابام میداد.میگفت اول زندگی دستتون تو خرجه و شوهرت گناه داره

بنده خدا شوهرت   

نه تیکه از جهیزیه را باید تهیه کنه هزینه ی ساخت خونه هم داره . پول دانشگاهت هم باید اون پرداخت کنه؟.

البته اگر داشته باشه خب خوبه ولی وقتی پدرت با اون تجربه و سن فقط نصف هزینه دانشگاهت پرداخت کرده . این طفلکو چه توقعی داری ازش

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
به نظرم خودتو چی نکن برا یک ونیمخونه میسازه وسیله میگیره عروسیم که می خواد بگیرهمن جای شوهرت بودم تو ...

چرا یطوری

۹وتیکه جهاز اگ با اونه شما چی میگیرین؟

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
۹وتیکه جهاز اگ با اونه شما چی میگیرین؟

همه چی عزیزم همین الانشم هزینه ی جهاز من بیشتر درومد

2810