2777
2789

😂😂😂

اینکه همه چیزم ذهنم روانم تحت تاثیر رسانه اس و همش مقایسع میکنم خودم رو

از طرفی کارم باعث شده اصلا اختیار زندیگم دست خودم نباشه صندوقدار شیفت شبم همیشه پنجشنبه و جمعه سرکارم شبا سرکارم حس میکنم عمرم داره اینجوری میگذره ولی کاری از دستم برنمیاد 

اون سری با روانشناس صحبت میکردم ک فلان پسر خیلی اطلاعاتش زیاد بود و اینا من دربرابرش صفر بودم گفت طبیعی تو بیشتر وقتت رو محل کارت سپری میکنی تنها حرفی ک بین تو ومشتری رد وبدل  میشه این جمله اس: رمزتون؟؟ بفرمایید 

که دقیقا هم همینه ولی دوست ندارم ی ادم معمولی باشم از ی طرفم اگه این شغلو نداشته باشم که خرجمو چجور دربیارم اینجا کارفرمام هوامو داره

ولی من رویاهای بزرگی توسرم بود لعنت ب بی پولی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

همه انسان ها تو ماتریکس گیر افتادن حتا اونی بیکاره صبح تا شب داخل اینستا 

همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست. 
همه انسان ها تو ماتریکس گیر افتادن حتا اونی بیکاره صبح تا شب داخل اینستا

چیکار کنیم پس

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکار کنیم پس

هر کاری بجز عادات بد میشه هنر یاد گرفت ورزش کرد

همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست.