2777
2789
عنوان

کی با دو بچه شاغله و به اونها و درسشون هم میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 99 پست
خالمپرستار بود و شیفت زیاد دوتا بچه هر دوتا رتبه زیر ۱۰۰۰ کنکور ماشالله

خب اون قدیمی تر ها بوده بچه ها کمتر کار داشتن بعدم یعنی خالتون هیچ کمکی نداشته مادری کسی

دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو تا بسه اگه میخوای بری سرکار ولی اینهمه کار برای من خیلی زیاده کار خونه اشپزی کار بیرون بچه ها تاز ...

الان یعنی خونه داری و بچه داری؟

یکی از اساتید و البته بهترین دوستام‌ هم کار میکرد ، هم درس میخوند هم  اینکه به خونه و بچه و همسرش رسیدگی میکرد ، خداروشکر دکتری قبول شد 🤲🏻💚

اما به شدت فشار تحمل می‌کرد یعنی انقدری که این خانم بار سنگینی روی دوشش بود حد و حساب نداشت ، شهر غریب بود هیچ کمکی هم نداشت، فقط با همسرش هماهنگ بود و بچه اش .

برنامه ریزی خوبی داشت ، ولی حساس.

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

یکی از اساتید و البته بهترین دوستام‌ هم کار میکرد ، هم درس میخوند هم اینکه به خونه و بچه و همسرش رس ...

خب اخه چطوری شبانه روز مگه ۲۴ ساعت نیست؟بهرحال آدم یه تایم فراغت هم‌میخاد

بچه رو وابسته نکن که بالا سرش بشینی بنویسه فقط از دور نظارت کن مثلا مدرسه خوب ثبت نام کن کلاس های مختلف بفرس کتاب ها و منابع آموزشی مناسب تهیه کن استعدادشون کشف کن هدایتشون کن تو راه خودشون :)

خب اون قدیمی تر ها بوده بچه ها کمتر کار داشتن بعدم یعنی خالتون هیچ کمکی نداشته مادری کسی

قدیمی تر نبودن بچه ها یکیشون امسال کنکور داد اون یکی دو سال پیش هر دوتا هم پسر 

خالم هر کدوم از بچه ها رو فقط تا دو سالگی پیش مادربزرگم میذاشت دو سال به اون طرف توی مهد کودک 

خانواده شوهرشم شهر دیگه بودن مادربزرگمم تازه نصف سال شهر دیگه بود.  

مثلا سر چ شغلی میخوای بری

نمیدانم مثلا تدریس سابقش دارم البته تو دانشگاه ولی الان مثلا برم مدرسه. چون مدت زیادی هست دیگه کار را ول کردم

ياد يكي اقتادم اونم استاد دانشگاه هست موقع دفاع ارشد باردار بود دكتري خوند استاد شدرشته سخت و با رتب ...

ببینید بهرحال اینطور موارد کمکی دارن مادر یا مادر شوهری داره که بچش را ۲ ساعت بگداره پیشش