2777
2789
خب ساعت چهار صبح برو کارای بستریتو انجام بده بهترین زمان برای بستری شدنه ،شما الان بستری بشی اول بهت ...

ان شالله بتونم میرم فردا 

چرا بیهوش نشدی؟ ببخشید

ان شالله بتونم میرم فردا چرا بیهوش نشدی؟ ببخشید

مشکل ریوی داشتم بیهوشی خطرناک بود برام از کمر بی حسی زدن برام ،خودتو درگیر این دکتر اون دکتر نکن ساعت چهار بستری بشی ازت آزمایش میگیرن ساعت هفت اینا دکتر میاد برات تجویز می‌کنه اندازه قرصتو تا خودت اجازه کورتاژ ندی کورتاژت نمیکنن بگو اول می‌خوام قرص بخورم با قرص دفع میکنی اگه بقایا موند خیلی ساده تر میشه عمل کورتاژت ،تو بیمارستان زیر نظر قرص مصرف کنی بهتره چون حالت بد میشه نیازه کسی که بلده ازت مراقبت کنه یه وقت نیوفتی به خون ریزی خیلی شدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل ریوی داشتم بیهوشی خطرناک بود برام از کمر بی حسی زدن برام ،خودتو درگیر این دکتر اون دکتر نکن ساع ...

ببخشید عزیزم مشکل ریه یعنی چی 

من ی دفعه شوک آسم بهم وارد شده